Létezik, hogy idegenek vannak a dologba?
Figyelt kérdés
Éjjelente mindig olyat álmodok hogy egy sötét helyen vagyok fura alakok vesznek körbe és tudom irányítani magamat az álomba és ha felkelek nem ott vagyok ahol elaludtam.Pl fordítva vagyok az ágyon stb.2016. dec. 31. 13:24
1/12 A kérdező kommentje:
kb egy hónapja vannak ezek az álmok
2016. dec. 31. 13:25
2/12 anonim válasza:
Igen, valszeg éjjelente seggbedugnak az Ufók.
3/12 anonim válasza:
igen,de nem kell aggódni nem akarnak semmi rosszat te is egy kiválasztott vagy akire komoly dolgok várnak a nagy világméretű változások után ami hamarabb fog megtörténni mint azt sokan hiszik mivel a tél közeleg és már csak 1 nyarunk lesz
4/12 anonim válasza:
Biztos éjjelente anális kísérleteket hajtanak végre rajtad. Menj el urológushoz, majd megmondja mit csináltak veled az elmúlt éjszakák során.
5/12 anonim válasza:
#3-as. 2018 nyarán írok neked. Akkor majd elmondod, hogy hogy tudok írni neked?
6/12 anonim válasza:
Èn 2020-ban selfit fogok neked küldeni a tengerpartról, ès egy koktèlt fogok iszogatni a kèpen, de rajta lesz tuti valami jó csaj is. (Èvente cserèlődnek) :')
7/12 anonim válasza:
Okè, hogy vannak más bolygón èlő èletformák, akik rendelkezhetnek inteligenciával, sőt szerintem az a hülye aki azt hiszi, hogy csak mi vagyunk ès ennyi. A logika ebben az esetben nem a közhitet hivatott èltetni. De, nem lesz jègkorszak, mert az a hullámfüggvèny rèsz mèg nagyon nagyon nagyon sok idő mire realizálódik. A ciklus a fagyott állapotból a fagyott állapotig tart. Jelenleg mèg csak melegszik, de tetűlassan.
9/12 anonim válasza:
Ès nem a hideg jön hanem a forróság. Mint minden bolygó, egyszer alkalmas az èlet fenntartására, egyszer nem.
10/12 anonim válasza:
Ne nézz hülye filmeket, ne foglalkozz az idegenes témával és lehetőleg ne legyél egyedül a lakásban. Meg fog szűnni a rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!