Mit tudsz az 51-es körzetről?
Az 51-es korzet nagy megtevesztes.....!!Az igazi bazis mashol van es joval a fold alatt lehetetlen kinyomozni...!!Az 51-es korzetben nincs semmi "fontos" repulogepeket gyartanak es tesztelnek!!Az igazi bazis oroszorszag teruleten van az oroszok es az amerikaiak osszedolgoznak!!
Ebbol azt veszitek ki aki elolvasja hogy persze miket nem talalok ki de ez igaz idovel rajosztok !!!!tobett nem mondok semmit ne is kerdezgessetek!
Lehet hogy nem úgy kell megítélni a válaszadókat hogy ki hány %-os, de könyörgöm 0%?
Most így hogy vegyenek komolyan?
Az 0 %-os aki szorakozik, beszól, stb...
"Szerintem valamit eltitkolnak ott"
Nem mondod...
Te egy hatalmas felfedező vagy! :)
Az 51-es körzet (angolul Area 51) egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén. A terület a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, melynek déli részén egy nagy területű titkos katonai repülőtér van. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése.[1][2]
Többen állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeztek, mások szerint kémrepülőgépeket teszteltek itt. Eddig egyik elméletet sem tudták igazolni.
Szerintem azok akik röhögnek ezen és hazugnak tartják a hozzá szolokat aki értelmeset mond, azok vannak a legjobban manipulálva. Nem látnak ki a borkán ból vagy nem si akarnak.
Gondolom azt sem vették észre a hogy az orrukból a ször kinőtt.
Ez bizonyos ember azt mondta. földönkívüli technológia már kereskedelmi formalomban van. Egyik számítógép processzor, lopakodó radar elnyelő rétegek meg egyéb technológiák csak nincs amiért ide leírni hogy a szkeptikusok s a hüjék röhögjenek egyfelé. Szerintem a bunkókon kéne röhögni egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!