Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tudsz az 51-es körzetről?

Mit tudsz az 51-es körzetről?

Figyelt kérdés
Pletykák? Esetleg valami dokumentumfilmet tudsz róla ajánlani?
2010. máj. 3. 16:26
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
76%
Tegnap néztem a History csatornán egy dokumentumfilmet erről. volt ott egy koma nem jut eszembe a neve és 1989ben ha jól emlékszek kitálalt mindent a médiának és az embereknek. Munkára jelentkezett. izikus és elektromosság szakértő diplomája volt. felvették munkára majd elvittk a melóba és nem tudta hova és elvitték a bázisra és ott azt kellett kutatnia hogy hogyan emelkedik fel az UFó amivel rendelkezett a kormány és hogy milyen angyagokból áll stb végül elmondott mindent. a koma ma is él de a neve nem ugrik be. érdekes volt:D
2010. máj. 3. 20:52
 12/39 anonim ***** válasza:
92%

Én is hiszem hogy az Area 51 ben idegen technológiát vizsgálnak,

de egy olyan feltételezés is él,

hogy ez az 51 es csak figyelem felkeltés, hogy egy sokal titkosabb, és "nagyobb" objektumot elvegyenek a szem elöl.

De ugye a 18 as hangár is ilyen história, ahova a roswell-i lezuhant UFO-t vitték.

2010. máj. 3. 21:41
 13/39 anonim ***** válasza:
8%

ufok vannak ott kicsivel arréb az s 4 en. ott van kilenc turbogép. 10 volt de ezek a hülyék egy földalatti bázison menet közben kinyitottták a reaktorát vetett is nagyot. Superinteligens hüjék. hát sok mindent tud villamos energia kering körülötte ezért fényes a hajtoanyaga az ununpentium ritka nagyon stabil uzemanyag. van egy veder méretü reaktor benne ami ezt az anyagot felhasználva megy. 3 harang alaku gyorsito van benne.ez gravitácios Á hullámot kelt. beáll egy pizicioba egy célba és megy afelé. Ojan mind a labda mintha gurulna lejtöre csak ez megoldja a lejtöt. sok mindent tud használ innert gázt aantianyagot és elektromosságot. Képes helybeli tér torzitásra Aka hur elmélet. akkor van mikor eltünik

a tárgyon belül saját gravitácios mezeje van akkar se lapulunk a falnak ha éles kanyart vesz. És tuls zük a hely benne.

2010. máj. 3. 21:49
 14/39 anonim válasza:
82%

Az emberi fantáziának ugye nincsenek határai.

Nem állítóm, hogy nem léteznek az univerzumban rajtunk kívül értelmes lények. Sőt, szerintem rajtunk kívül csak értelmes lények léteznek az univerzumban.

Minden esetre, én is hallottam az S4-es sztorit meg minden kutyafülét. De szerintem ezek csak csontok, a médiának odavetik, mert nyilván ők megírják majd, az emberek pedig hisznek valamit, képzelődhetnek és leköti a figyelmüket az a mocskosul titkos 51es körzet, amiről talán csak az olyan helyeken nem tudnak még semmit, ahol áram sincs. Ez nem véletlen, vagy valami sokkal nagyobbról terelik el vele a figyelmet vagy egyszerűen csak adnak a fanatikusoknak meg az UFO-hívőknek valami materiális "bizonyítékot", hogy ne is akarjanak máson gondolkozni. Parasztvakításnak mondanám.

Ha van valami, ami itt titkos, akkor arról mi egy büdös szót sem tudunk. És el sem tudjuk képzelni, mi lehet az.

Ez a titok lényege. Nem egy rohadt nagy bázis a titok valahol nevadában, a semmi közepén, amit még a vak is lát és az egész világ tud róla.

Nem állítom, hogy soha semmi nem volt ott, de az emberek nem hülyék, mostanra már ezer százalék, hogy csak elterelésként van ott, hogy legyen min csámcsognia a médiának és ezzel lekötik azok figyelmét, akik összeesküvés elméleteket szövögetnek.

2010. máj. 4. 12:38
 15/39 anonim ***** válasza:
88%

ma 12:38

Elképzelhető, de szerinted mi lehet az amit ezzel akarnak rejtegetni?

2010. máj. 4. 20:40
 16/39 anonim ***** válasza:
91%

20:40

Hát pont egy igazi titok az amit el akarnak rejtnei,

lehet az fegyver kereskedelem, atombomba gyártás, vagy egy igazi UFO kutatás.

Mert ha ezzel el akarnak rejteni vmit, akkor azt eddig jól tették, mert semmi másról nem tudunk:) kár is gondolkozni rajta.

Én az Area 51, a Hangar 18, és az S4 röl elhiszem hogy vmi folyik ott, ugyanis az 51 esröl számtalan kép is készült, hogy más országok elfogott vadászgépeivel kísérleteznek, meg az is lehet hogy idegen technológiát kutatnak ott.

2010. máj. 4. 21:44
 17/39 anonim válasza:
87%
csak szivat titeket...xD
2010. máj. 5. 12:22
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

Szórakozik! Meg a nagybátyját nem kirugták volna, hanem agyonlövik.

Meg én olyat is hallottam akik ott dolgoznak ott is halnak meg...

A discovery-n is volt müsor róla, és egy ember nyilatkozott.

De róla is megállapították hogy kamuzott, mivel nem tudott olyan dolgokat felhozni amit ne láttunk volna tévében, akik szoktak ilyeneket álmodni azok nem az űrlényekről álmodnak, hanem valaki fantáziájának szüleményéről.

Akkor a kérdező nem kamuzik?...

De ez nem zár ki semmit, én is hiszek az űrlények létezésükben.

És ha tényleg itt voltak/lesznek, akkor egyértelmű hogy sokkal fejlettebb generációról van szó, hiszen mi még nem jutottunk el oda.

De az biztos ha már mindenki látja hogy itt lesznek, az egész világ meg fog változni: Vagy jó, vagy rossz irányba.

De a kommunikáció lesz a legnehezebb része a dolognak, hiszen nem hogy egy űrlénnyel, a földön élő állatokkal se tudunk beszélni...

De remélem mi még megérjük, mert ez engem is nagyon érdekel!

2010. máj. 5. 15:03
 19/39 anonim ***** válasza:
67%

Hát észrevettem....Nem is válaszolt a qurva levelemre, még annyit sem, hogy átvertelek b*zdmeg!

Én kis naiv, meg be is dőltem neki....Még hogy gilisztákat tanulmányoz...*_*

Amúgy a "nagybátyját" tényéleg nem engedték volna csak úgy el. Különben is, egy magyar ember mit keresne egy amerikai szupertitkos laboratóriumban?xD

2010. máj. 5. 17:29
 20/39 anonim válasza:
78%
szerintem hülyeség az egész... nem jött ide semmi féle ufo mostanában, nem mondom hogy nincs élet a földön kívül, mert elég nagyképü kijelentés hogy a végtelenben csak ezen a bolygón van élet,biztos hogy van valahol még valami,növények,baktériumok vagy valami de biztos van.
2010. máj. 7. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!