Ez vicces, mindenki azt hiszi csak egy földönkívüli civilizáció van? Vannak jók és rosszak, pillanatnyilag a rosszak uralják a bolygót és ezt az összes kormány tudja, ha nem hiszitek, nézzetek utána. Minden ami körülöttünk zajlik csak figyelemelterelés kozmikus dolgokról.
2010. máj. 9. 22:31
22/39 anonim válasza:
Ez is vicces! Abban hiszünk amit nem tudunk pontosan...
Ha te ezt így tudod, támaszt alá nekem valamivel légyszíves!
2010. máj. 10. 08:28
23/39 anonim válasza:
Hát igen biztos hogy kamuzik...A nagybáttyát meg nem kirúgták volna hanem megölik...
2010. máj. 10. 11:59
24/39 anonim válasza:
Az 51 es körzet,
amerikának hány csillag van a zászlaján?
az egyenlítőtől hanydik szélességi fokon terül el bécs
hány éves édesapám?
ez szerintetek véletlen
2010. máj. 11. 15:51
25/39 anonim válasza:
Sziasztok megint, én vagyok, akinek a nagybátyja ott dolgozott. Sajnos technikai gondjaim támadtak, ezért nem tudtam válaszolni a kapott levelekre. Igyekszem bepótolni, amint lehet, csak sajnos nagyon ingadozik a dolog: egyik pillanatban még van netem, a másikban meg már nincs. A türelmeteket kérem, ez nem kamu! Mindenkinek válaszolni fogok.
2010. máj. 11. 17:53
26/39 anonim válasza:
Most neked, meg akiket belekevertél ebbe, nem lesz bajuk belőle?
2010. máj. 15. 10:34
27/39 anonim válasza:
háát... játszottam az Area 51 nevű fps-el (ami hót sicher, h kamu, mármint király történetet TALÁLTAK KI, de a valósághoz sztem nincs sok köze), és eléggé érdekel ez a téma, ugyanis megszállott sci-fi rajongó vok, és ha télleg létezik, akk én is szeretnék egy-két dolgot megtudni róla
2010. máj. 30. 16:40
28/39 anonim válasza:
de amúgy nem... sajnos egyenlőre még nem tudok segíteni
2010. máj. 30. 16:41
29/39 anonim válasza:
Am létezni létezik
UfO nem zuhant le legalábbis élőlény nem zuhant a földre mert olyan baktériumokat hozott volna amik minket megölnének
az ürlényt is megölnék a mi baktériumaink ha itt
Plussz ha itt lennének mért pont amerikába mennének mért minden különleges dolog mindig amerikába történik ?
2010. jún. 1. 21:34
30/39 anonim válasza:
Azt tudom, hogy az 51 es körzetet meg lehet nézni a google mapsen, műholdképen...
Ezekszerint létezik, és valami gyárféle van ott..
Ami látható az két magángép, egy helikopter leszálló, és számos egyéb épület...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!