A sajtó, médiumok miért tartják ilyen kínosan távol magukat az UFO témától?
"nincs szenzáció, mindig ugyanaz a történet, pár zajos kép, néhány homályos video, pár fura történet"
Ellenkezőleg, a bőség zavarával küzdünk, csak a tájékozottság hiányában mondhatja bárki ezt amit te. Soha nem magyarázkodott ennyit a NASA, soha nem voltak ilyen kaliberű emberek a kiszivárogtatók, beismerők között a kormányok oldaláról. Az asztronautáink vallomásai, felvételeken hallható beszélgetései pedig örök érvényűek, félreérteni sem lehet őket.
#61! Arra nem gondoltál, hogy ez CSAK az internet adta lehetőségek miatt van? Pedig kéne! ;)
A videók, fotók hitelessége továbbra is a béka s*gge alatt van! Pedig videómegosztó oldalak is vannak már és mégis gagyi az összes és KEVÉS. :( Már rég kéne lennie több 1000 full HD minőségű ufó észlelésnek a leghíresebb videomegosztó oldalon, tekintve hogy az ilyen weboldalak ELŐTT is tele volt az Ufó magazin gagyi képekkel. (igen! én is vettem anno, nagyon fiatalon!)
Manapság már Jóska bácsi is feltölthetné a netre új csúcsmobiljával az észleléseit, de nem teszi! Nem akar Híres lenni? Fél hogy ráaggatják a világ legnagyobb felfedezője címet! Bizonyára... :D
Talán professzionális kamera vagy mobiltelefon előtt már nem szeretnek annyira parádézni? Vagy nem lehet feltölteni ezeket a netre, mert valami titkos háttérhatalom kitörli azokat? Jóska bácsi meg autóbalesetet szenved (titokzatos körülmények között)? :D
"Arra nem gondoltál, hogy ez CSAK az internet adta lehetőségek miatt van? Pedig kéne! ;)"
De gondoltam, sőt egyetértek, ha csak az UFO magazinok, meg a fényképek, videók lennének elérhetőek akkor én magam sem foglalkoznék az egész témával, mivel ezek számomra sem meggyőzőek egyáltalán. De már többször hangsúlyoztam, hogy ezek pici szelete annak amin rágódni lehet a témában. Személy szerint a számomra a meggyőző rész a szakemberek, vagyis pilóták, űrhajósok, aztán a kormány vagy kormány közeli szervezetektől megszólalók, legyen az miniszter, vagy korábban egy kormány programban dolgozó tudós. De ez szuverén, ez én vagyok.
Te meg az vagy aki ha leszállnának a földönkívüliek, hogy szelfizhessél velük sem lennél meggyőzve, míg Obama be nem jelenti őket neked. Ez meg szerintem a naivitás legfelső foka. Azt hinni, hogy a technológiai előny egy másik kormánnyal szemben (Oroszo. és Amerika főleg amiről beszélünk) kevésbé fontos nekik, mint az, hogy te tudd az igazat. Tesznek rá, sőt, a legkevésbé sem számítasz, tényező sem vagy ezeknek a hatalmi csoportoknak az összes többi emberrel egyetemben persze.
jogos! :)
amúgy ha szelfiznék E.T.-vel akkor már tuti elhinném. Sőt fel is tolnám facéra. És mindenkinek csak bizonygatnám hogy ezek tényleg azok voltak! :D
"llenkezőleg, a bőség zavarával küzdünk, csak a tájékozottság hiányában mondhatja bárki ezt amit te."
Valahogy nem látom a bőség zavarát. Pontosabban bőség van de minőség nincs. Van pár érdekes felvétel amit közzé tesz a NASA nés erről a hívők fantaszta történeteket kalapálnak. NASa meg fogja a fejét. Igaz volt sok leak, de még egyik se arról szól hogy nemhivatalos kapcsolatfelvétel történt vagy hasonló. Egyik közelmúlti leak se szól arról hogy USA tudna vannak ET.
Azonosítatlan tárgyak mindig lesznek, de arra kell bizonyít az UFO-t ET vezeti.
" Az asztronautáink vallomásai, felvételeken hallható beszélgetései pedig örök érvényűek, félreérteni sem lehet őket."
látott valamit amit nem tudott hirtelen maygarázni, ez az UFO.
De az UFO ET vezette, vagy ismeretlen természeti jelenség (pl gömvillám), optikai csalódás.
UFO_k persze léteznek mindig van olyan dolog amire nem tudsz megfelelő magyarázatot adni és ha nem dokumentálod jól senki nem fog, de hogy ezeket ET-k vezetik na ez egy másik kérdés.
Űrhajósok is emberek, vadászpilóták is,ők is adhatnak le hibás jelentést.
Évtizedek óta erről szól a dolog, valaki látott valamit és ezt másvalaki leírja.
Persze hiheted ezek ET-k, és? Változik valami, biztosat sose fogsz tudni, elméletek tengernyi van fent a neten, valami összeesküvést szőnek, vagy csak turisták, vagy kísérleteznek
Sajtónak meg lerágott csont, 90 években népszrű volt, 2010-es évekre unalmas.
"meggyőző rész a szakemberek, vagyis pilóták, űrhajósok, aztán a kormány vagy kormány közeli szervezetektől megszólalók, legyen az miniszter, vagy korábban egy kormány programban dolgozó tudós. De ez szuverén, ez én vagyok. "
ők is emberek, ezt ne felejtsd el, idegenek egy mém, ha látsz furát és hiszel bennük azt fogod mondani tuti ET-k voltak. Szájról szájra adva egyre furább lesz a történet.
KLönnyen lehet legtöbb jeelntés mögött eddig nem vagy kevésbe ismert terméseztes jeelnség áll.
". Ez meg szerintem a naivitás legfelső foka."
ez az amikor tényleg foglalkozni kell a témával. Hihetsz bennük de semmin nem változhat max paranoid leszel.
70 éve van ez a téma és ennyi.
Lehet szőni a fantáziadós ET birodalmakat, kékekkel, zöldekkel,szürkékkel, és svéd kinézetűekkel, de szőrösökkel is...
"látott valamit amit nem tudott hirtelen maygarázni, ez az UFO."
Nem tudom tudod e, hol végzik a munkájukat az asztronauták. Pont egy olyan helyen, ahol más intelligencia jelenlétének a hiányában saját magukon kívül aztán az égegyadta világon semmit/senkit nem láthatnak ami azonosíthatatlan. De nyugodtan mondd meg szerinted mi egyéb lehet még az űrben amikor azt mondják pl. az Apollo 11 "Ezek hatalmasak,uram. Úristen,el sem hinnék ezt. Azt kell mondjam, más űrhajó van itt rajtunk kívül. Felsorakoztak a távolabbi oldalán a kráternek. Figyelnek minket." vagy amikor nincs szükség a különösebb magyarázatra sem, mert mindenki tudja miről ad jelentést GEMINI7, James Lowell: " Mumust(bogey) észlelek 10 óra magasságában. Mondja még egyszer 7-es. Azt mondom van egy mumusunk 10óránál.....".
Szerinted?
"hthol más intelligencia jelenlétének a hiányában saját magukon kívül aztán az égegyadta világon semmit/senkit nem láthatnak ami azonosíthatatlan."
ismeretlen légköri ritka jelenség, ismeretlen űrfizikai jelenség...
Mindig van alternatív opció.
Emberi szem jó, de nem tökéletes eszköz.
Ritka és alig ismert de bizonyított jelenség a gömbvillám, az is furán tud mozogni,mesterségesen alig tudjuk előállítani.
vagy azt lehet hinni, hogy annyira különlegesek vagyunk hogy idegenek évezredeket utaznak az űr végtelenjén át hogy csak benézzenek, vagy elképesztő energiát ölnek abba hogy valahogy megerőszakolják fénysebesség, hogy tegyenek egy tiszteletkört szemtanúk előtt. Jól összevissza villognak hogy valaki tudjon homályos képet csinálni róluk. Tuti ez az űrselfi:P
nem arra kell bizonyíték hogy léteznek UFO-k hanem őket idegenek vezetik.
Ha kijelented hogy UFO jelenség=idegenek ezzel tucatnyi alternatív magyarázatot zársz ki.
Te Máté, készíts nekem légyszíves egy feletted kondenzcsíkot húzó repülőgépről éles felvételt, állvány nélkül!
Szerintem akkor megérted, miért nincsenek pengeéles felvételek, még a mai csúcstechnikával sem.
Kulcsszavak: látószög, objektív, kézremegés, távolság, pára, légtömeg.
"ismeretlen légköri ritka jelenség, ismeretlen űrfizikai jelenség...
Mindig van alternatív opció."
Ajaj, ezt az "ismeretlen űrfizikai jelenséget" feltétlenül fejtsd ki bővebben ha már megpendítetted ahelyett, hogy az általam felhozott konkrét példára reflektálnál. Hol hallottad ezt, kik használják ez mint változót, linket szivesen fogadnék a témában. Persze ha ez az "ismeretlen talajfizikai jelenség" és az "ismeretlen óceánfizikai jelenség" sorába tartozik, akkor tudom miről van szó :D. Akkor csak annyival zárnám, miért érzed muszájnak reagálni valamire, ha csak ilyen szintű hülyeséggel tudsz? Nem kötelező, akár válasz nélkül is hagyhatod amit ír valaki. Ne haragudj, de nagyon gáz, mikor én energiát fordítok arra, hogy neked normális választ írjak, te meg egy ilyennel jössz. Ilyenkor tényleg sajnálom az időt amit rád pazaroltam, nem esek ebbe a hibába többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!