A sajtó, médiumok miért tartják ilyen kínosan távol magukat az UFO témától?
Normális felvételeket számon kérni mikor ennyire távol vannak ezek az észlelt égi dolgok emberektől, hát egyszerűen hülyeség. Hát nyilvánvalóan ilyeneket lehet a legideálisabb esetben is készíteni, mit várunk?
Az érdekes inkább az, hogy NASA háza tájáról viszont abszolút lehetne, csak éppenséggel ennek véletlenül banális akadályai vannak mindig. Hopp, kitakaró kockák a felvételeken, miért, a NASA nem kommentálja. Bármi tűnik fel az élő közvetítéseken, hát nem pontosan mindig akkor szakad meg a kapcsolat. Sokszor sikerül még így is elkapni a dolgokat, a NASA nem tudja mi az, vagy megint csak nem kommentálja. A régi űrhajósok beszélgetéseiben számtalanszor elhangzó "bogey" mit takar? NO comment persze.
Erről jut eszembe hány asztronauta ismerte már be, hogy látta őket ott fent, kis gyűjtemény, érdekes:
Gondolom mind Pataki Attila álruhában;)
"Én Földi dolgokkal magyarázok egy pár homályos (állítólagos) ufo eszlelésről készült felvételt, te viszont úgy gondolod hogy az egy csillagkozi terben utazo jármû."
Hol írtam ilyeneket? Tisztában vagy a légkör felépítésével, a távolságokkal?
"De ne gyere utána azzal hogy az ufoknak más technologiájuk van, mert a fizika törvenyei rájuk is vonatkoznak. Azokat nem lehet felrugni. Vagy szerinted igen?"
Attól függ, milyen törvények, és azok mekkora részét ismerjük. A jelenség bizony elég gyakran felrúgja ezeket a törvényeket, mivel hirtelen helyváltoztatásra, látszólag elérhetetlen sebességre képesek ezen megfigyelt "objektumok", másrészt gyakran eltűnnek, vagy hirtelen megjelennek.
"nem hiszel el semmit"
Mármint én: nem hiszek el semmit (szimpla elütés volt).
Hát...amikor az első hozzászólásomat írtam ide, nem gondoltam, hogy ilyen jó kis dumálás lesz belőle.
Szerintem abban egyetérthetünk nyugodtan, hogy egyikünk sem zárkózik el teljesen semmi elől. De pont ez a szép benne. Nekem bizonyítékok kellenek, 68% kollegának szintén, bár Ő szabadabban fogalmazott( gyíkember :) ), 77%-os kolléga, Ő már egy teljesen, mondhatni szakmabeli.
Mindenkinek más a véleménye. Valószínűleg furcsa jelenségek mindig is lesznek, amiket nem tudunk megmagyarázni. Érdemben már nem tudok hozzászólni, köszönöm a Kérdezőnek, hogy lehetőséget adott erre!
Akkor most mégse űrhajó az a valami? Vagy a Naprenszer egyik bolygójáról érkezett? Vagy a jövőből jött? Szerintetek ezek valószínübbek? Ugye nem csak belemagyarázni akartok olyat, ami tetszene? Csak mert nagyon úgy tűnik...
Szedjük már össze magunkat...ezek fenyforrások amik megjelennek és eltünnek... Vajon mennyi az esély arra hogy nem megmagyarázható esetről van szó? Ha legalább mozognának... De ez semelyiken Sem egyértelmű!!! Megneztem vagy 10felvételt és mindig csak ott vannak a hegygerinc vonalában... Mi a franc folyik már itt? Lehet tényleg zseni vagyok? :-D
U arra nem is gondoltam, hogy lehet gyerekkel beszélgetek. Akkor bocsi és jó tanulást... :-) régen bevettem én is az ilyen cuccokat. Érthető.
"Akkor most mégse űrhajó az a valami? Vagy a Naprenszer egyik bolygójáról érkezett? Vagy a jövőből jött? Szerintetek ezek valószínübbek?"
Más nevében nem tudok nyilatkozni, a magam nevében a kérdéseidre nem tudok válaszolni.
Hogy mi valószínű, mi nem, annak eldöntéséhez ugye ismernünk kellene minden eshetőséget, és azok előfordulási esélyét. Ezért érdemben erre válaszolni nem lehet. Az biztos, hogy rengeteg UFO-észlelés megmagyarázhatatlan, forrása ismeretlen.
Félremagyarázni mindent lehet, csak sok ember ennél minőségibb ismeretre vágyik. Ezért nem marad pillanatnyilag más, mint találgatni.
"arra nem is gondoltam, hogy lehet gyerekkel beszélgetek. Akkor bocsi és jó tanulást... :-) régen bevettem én is az ilyen cuccokat. Érthető."
Nekem inkább te tűnsz nagyon fiatalnak a fogalmazásod meg a kirohanásaid alapján. Egyébként a nyitott gondolkodás nem életkor kérdése. Régen épphogy zártabban gondolkoztam, mert az biztonságosabbnak tűnt, hogy mindent meg tudok magyarázni magamnak, és a világ egy teljesen megismerhető, véges valami.
#58! Nagyon jogosak amiket írsz! Minden amit írsz! :-)
A kirohanásaim akkor szoktak lenni, amikor a józan pataszti ész sem tud már érvényesülni. Itt is ez lehetett... Persze ez az ezo kategóriában nem annyira meglepő... :-D
a Phoenix-i eset kiverte nálam a biztosítékot. Nem gondoltam, hogy ennyi embert meg tud győzni... :-D
2000 évek elején nagy rajongója voltam a témának, lelkesen olvastam az UFOMagazint és társait. Pár évig ment, és utána ráuntam. Igazából mindig ugyanarról szólt, pár szenzációs történet, valami önjelölt szakértő agymenése, ingyen energia, térenergia, gyakran volt szó térkapuról. Végül egyre kínosabb lett, és lassan az egész téma az. Pár homályos kép, pár fura videó, érdekes történetek. Talán pár tudományosnak hangzó fejtegetés. Évek telnek és mindig ugyanaz semmi új.
Lehet hinni furábbnál furább összeesküvésekben, de telnek az évek és nem történik semmi érdemleges.
2016 van, még mindig Einstein elmélete helyes és a fény egy limitáló sebesség, hidegfúzió továbbra se akar működni, térenergia alapú eszköz nincs, antigravitáció se igazán, UFO-k továbbra is maszatos foltok.
Talán ezért lett ez a nagy csend, nincs szenzáció, mindig ugyanaz a történet, pár zajos kép, néhány homályos video, pár fura történet csak kínos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!