A sajtó, médiumok miért tartják ilyen kínosan távol magukat az UFO témától?
ma 15:15
Ugye vannak olyan emberkék mint pl a Bob Lazar, aki ismeri a sorsát annak szerintem ez is elég lenne a legmélyebb gyanakvásra. DE, amikor olyan kaliberű és hátterű emberek, csak hogy a közelmúltat említsük, mint Obama Podesta-ja, vagy Kanada védelmi minisztere mondja azt, hogy az embereket tudatlanságba tartják a kormányok az idegenekkel kapcsolatban, pedig az emberiség érett az igazság felfedésére, akkor melyik oldal a naív, egyértelmű. Bár tény, hogy ezidáig valóban csak arról beszélhetünk, melyik oldalra billen jobban a mérleg nyelve, de ez vitán felül az eltitkolják verzió.
A phoenixi eset kapcsán, hivatalos magyarázat tényleg katonai jelzőfények tesztje volt. Egyébként sem az volt a baj, ha jól emlékszem, hogy megcsinálták, hanem az hogy ezt nem jelentették be, az emberek meg megrémültek.
Tudom....letagadták és eltitkolták. :)
A kérdezőnek: Ha tényleg hiszel ebben a baromságban, akkor oké, de naívnak nevezni másokat, csak mert nem osztják a véleményed...Hát nem tudom. Mert az elméleted szerint, az összes kormány, tudományos kutatóintézet és mindenki akinek fényképezőgépe, kamerája van ellenőrzés alatt áll....Hát persze. A független híradások, médiumok szintén...
Ki is a naív?
"A phoenixi eset kapcsán, hivatalos magyarázat tényleg katonai jelzőfények tesztje volt. [...] Tudom....letagadták és eltitkolták. :)"
Nem logikus. Miért tagadták le? Aztán miért jelentették be mégis?
Ami a vezető személyeket illeti, a sort lehetne folytatni Medvegyevvel is.
A phoenixi esettel kapcsolatban az jutott az eszembe, hogy százával lehetne az ilyen rejtélyes eseteket sorolni. Persze, ez a "jelzőfény" magyarázat kb. annyira hiteles, mint az, hogy a roswelli esetet 50 évig meteorológiai léggömbnek hazudták.
Itt messze nem arról van szó, hogy mindenkit, minden eszközt és készüléket, meg minden médiumot ellenőriznek és figyelnek a "hiénák". A mai modern világban nyilvánvalóan nem lehet mindent tökéletesen, úgymond "hermetikusan" titokban tartani. Előbb-utóbb elkezdenek az információk szivárogni, és ezzel egy időben, vagy kis késéssel megindul egy olyan ellenfolyamat, hogy ezt az egész témát, a kiszivárgott információkat megpróbálják minden lehetséges eszközzel lejáratni, hitelteleníteni. Ha már nem sikerül teljes mértékben eltitkolni, akkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kikerült információkat lejárassák.
Másfelől pedig, az információk nagyon szét vannak töredezve. Ezek a dolgok annyira titkosan vannak kezelve, hogy sok esetben még az elnökök sem tudnak sok mindenről, vagy pedig konkrétan semmiről sem tudnak, legfeljebb csak halványan sejtenek valamit. Olyan csoportok kezelik ezeket a dolgokat, amelyek a törvények felett állnak, legalábbis a szálak olyan irányokba vezetnek.
Gyakorlatilag, amiket kiszivárogtatnak különböző forrásokból, illetve még van egy-két lehetőség, de ezeken kívül más fajta információ nem áll a rendelkezésünkre. Itt tényleg kutatni kell, időt és energiát nem kímélve, és persze hinni ebben az egészben, máshogyan nem megy.
Nézzük meg, hogy például mi történik egy igazán rejtélyes esetnél, ahol már kézzelfogható, tárgyi dolgok is vannak. Jön a katonaság, és minden ilyen dolgot egy-kettőre begyűjtenek, eltüntetnek. Ha híre megy, akkor esetleg kiadnak, kitalálnak valami mesét, fedősztorit. Hát ez így működik sajnos, a közvéleménynek meg marad a homály és a sok kérdőjel.
Nagyon nehéz ezek miatt ezt a témát kutatni, mert ez nem olyan, mint egy hagyományos tudományos kísérlet. A földönkívüliek és a járműveik nem fognak a kutatók, az emberek kívánságára csak úgy megjelenni. Így pedig nagyon nehéz kutatni bármit is úgy, hogy az a szónak az eredeti, szoros értelmében is hitelt érdemlő legyen.
Így olyan ez a téma némileg, mint a politika: az emberek sejtik a dolgokat, hogy mik vannak a háttérben, ha valami csalás, korrupció történik. A dolgok elkezdenek szivárogni, jönnek a pletykák. De valójában, tisztán csak azok ismerik az információkat, akik elkövetik ezeket az eseteket, illetve azok az üzletemberek, akik ezekben a sötét ügyekben benne vannak. A bizonyítékokat viszont nem fogják az emberek orrára kötni, ugye, eleve nem is olyannak ismerjük a politikusokat. Majd bolondok lesznek magukat csak úgy önként leleplezni, feladni. Még a rendőrségnek is sokszor hosszú évekbe telik, amíg egy-egy részletet pontosan sikerül kinyomozni.
Nos, más értelemben, de a belső mechanizmusait illetően ez a téma, vagyis az ufo-téma is ilyen. Az információk megvannak, léteznek, de nem fogják kiteríteni a nyilvánosság elé. Ha valami kiszivárog, akkor ahhoz mindenki a saját nézete szerint viszonyul. Sötét ügyek egyébként bőven vannak ebben a témában is. Sajnos sok, a témában fontos ember meghalt és eltűnt gyanús körülmények között. Már ez a tény önmagában véve is figyelemre méltó.
:D lol jó kis társaság, nem mondom!
Most komolyan! csak nekem tűnik fel, hogy azok a fények a hegygerincen vannak végig és meg se mozdulnak? Ez nem gyanús egy kicsit? :D :D Sőt egy felvétel sincs amin mozognának a fények, csak rángatják a kamerát! LOL ennyire azért nem kéne hiszékenynek lenni ám! :)
https://www.youtube.com/watch?v=sQgZgRiXuuM
Ha nem katonai jelzőfények, akkor is dolgok amik világítanak egy hegy tetején. Húha! tuti UFO.... :D:D:D:D lol
Ááááá megvan! gyíkemberek! világító gyíkemberek! na ez az! rájöttem...
"Ááááá megvan! gyíkemberek! világító gyíkemberek! na ez az! rájöttem..."
Igen és ezzel pontosan ugyanolyan nevetséges vagy, mint a másik véglet Pataki Attilája. Az egyik végén ott integetsz te a gyíkember höhöhö szinten,a másikon Attila az agymenéseivel. Számomra ugyanaz a kategória.
Az olyan szkeptikusokat tudom becsülni, mint az itteni egyik hozzászóló, aki elismeri a furcsaságokat, nem vergődik rajta, a bennfentesek nyilatkozatait is, de egyszerűen kell neki az a bizonyos elismerés és kész.
#46! Én inkább azt mondanám, hogy 20 évig próbálták belemagyarázni az ufos dolgot. Sikertelenül.
#47! Vannak furcsaságok igen! Peldáúl hogy az összes ilyen ufo eszlelés felvétel homályos és valahogy mindig van rájuk logikus magyarázat: légkori jelenség, műhold, madár, repülőn megcsillanó napfeny naplementekor, Katonai jelzőfények tesztje, stb... És ez még mindig nem elegendő ahhoz hogy belássátok: kamu az összes.
Én lennék az egyik legboldogabb ember, ha valóban lenne ilyen megmagyarázhatatlan jelenség.
Egyszer láttam valami hasonló ilyet még másik 5-6 haverral. Fenyforrasok jelentek meg az égen, elkezdek keringeni egymás körül majd hirtelen eltüntek. Fogalmam sincs mi volt az, de az tuti hogy nem foldonkivuli lények látogatása. Legalábbis ez tűnik a legnaívabb elképzelésnek. És jó ha ezt megtanulja valaki belátni... Mert különben marad olyan naív mint előtte... Amit láttam, szerintem amúgy ismeretlen légköri jelenség volt. Egy gömbvillam legalább ilyen furcsa, de azokról tudom hogy léteznek. Mivel saját szememmel láttam egyet, és pont olyan volt amiről beszámoltak mások is. :)
Nem zárom ki a lehetőségét az idegenek látogatásairól a Földön, de nagyon nagyon valószínűtlennek is tartom. Szerintem jogosan. És túl naivnak tartalak benneteket. Remélem tévedek... :)
"Peldáúl hogy az összes ilyen ufo eszlelés felvétel homályos és valahogy mindig van rájuk logikus magyarázat: légkori jelenség, műhold, madár, repülőn megcsillanó napfeny naplementekor, Katonai jelzőfények tesztje, stb... És ez még mindig nem elegendő ahhoz hogy belássátok: kamu az összes."
Biztos, hogy nem láttad az összeset, és pláne nem lehet megmagyarázni az összeset. Simán csak általánosítasz, minden alap nélkül.
A homályos felvétel miértjét meg tudom magyarázni neked. Hiába van kiváló optikai zoomod, ha a kérdéses akármi több kilométer távolságban van. Minél inkább rázoomolsz, a kamera annál érzékenyebb a kéz remegésére, hiszen annál kisebb szögben vesz valamit. Próbáld majd ki egyszer, akár kamerával, akár fényképezőgéppel. Állvány nélkül egyre nehezebb éles képet csinálni.
Ha pedig a filmezett tárgy mozog, még állvánnyal is nagyon nehéz.
"Egyszer láttam valami hasonló ilyet még másik 5-6 haverral. Fenyforrasok jelentek meg az égen, elkezdek keringeni egymás körül majd hirtelen eltüntek. Fogalmam sincs mi volt az, de az tuti hogy nem foldonkivuli lények látogatása."
Mégis mi alapján tuti? Ne haragudj, de ez éppen olyan vakhit, mint amikor a tojásrántottán megjelenik Jézus Krisztus egy összefolyás által kirajzolódott alak formájában. Majd egyszer rájössz, hogy miért.
#49! Nem tuti valóban nem! Ezért is írtam hogy: legalábbis ez tűnik a legnaívabb elképzelésnek... :)
Amúgy epic öngòl amit írsz! Én Földi dolgokkal magyarázok egy pár homályos (állítólagos) ufo eszlelésről készült felvételt, te viszont úgy gondolod hogy az egy csillagkozi terben utazo jármû. És még te jössz a jezus a tojasrántottában hasonlattal. Ez röhelyes...
Szerintem nézz utána milyen nehézségkkel járna egy intersztelláris utazas és milyen fizikai korlatokba ütkozne bármi is ilyenkor, ami tömeggel rendelkezik. Hidd el azonnal be fogod látni mekkora őrűltségben hiszel. De ne gyere utána azzal hogy az ufoknak más technologiájuk van, mert a fizika törvenyei rájuk is vonatkoznak. Azokat nem lehet felrugni. Vagy szerinted igen? Az még az ufos sztoronal is merészebb feltételezés lenne a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!