Mi lehetett az égen?
Figyelt kérdés
Most szombaton, páran szalonnát sütöttünk a kertben, én lefeküdtem a földre és néztem az eget, nem volt még olyan sötét, alig volt 1-2 csillag az égen. Egy idő után azt vettem észre, hogy megjelent egy csillag, a semmiből és nagyon lassan haladt, majd elkezdett fényesedni, nem volt olyan nagyon nagy fénye, de azért egy csillagtól mondjuk olyan ötször fényesebb volt. Egyből kiabáltam a többieknek, hogy nézzétek, mi az. Rajtam kívül még hárman látták, és úgyanígy írták le, majd hirtelen eltünt sokkal gyorsabban, mint ahogy fényesedett, az egész incidens nem volt több öt másodpercnél.
Azóta ezen gondolkozunk, megtudná valaki mondani, hogy mi volt?
2016. júl. 11. 02:27
11/11 anonim válasza:
Igen jol irjak. Az egy muhold volt mert a Nap pont ugy vilagitotta meg hogy jo fenyes lett es azert tunt el olyan gyorsan mert a Fold bearnyekolta. En mar rengeteg ilyet lattam. Ha mar teljesen besotetedett akkor lehet latni hogy halvanyan megy az egen a muhold majd felerosodik a fenye majd par masodperc mulva megint elhalvanyul es ugyanolyan tempoban folytatja az utjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!