Mi lehetett az a ide-oda mozgó pont az égen?
Kb 1 évvel ezelőtt hajnalban felébredtem és mivel az ágyam az ablak mellett van elkezdtem a csillagokat bámulni.
Aztán feltűnt egy fénylő pont ami először szabályosan egy egyenes mentén haladt, gondoltam,hogy egy repülő.
Aztán elkezdet ide-oda cikázni nem hittem a szememnek. Néztem tovább és aztán visszafele kezdett haladni mint ha megfordult volna. Aztán egyre kisebb lett az a fénylő pont végül eltűnt a horizontról.
Azóta agyalok rajta,hogy vajon mi lehetett. Tuti nem álmodtam direkt le is írtam egy lapra hajnalban,h "Jól láttad" ,h meggyőződjek arról,hogy nem álom volt.
Szerintetek mi lehetett?
alvásparalízis? :D
nekem egyszer volt hasonló, kimásztam az ágyamból és néztem az ablakot, olyan volt, mintha a hajnali, színesedő égen sok-sok fehér pont mozgott volna, aztán pirosas-bordó kacskaringók, cérnavékony indák tekeregtek.
utólag elmesélte a tesóm (aki szintén a szobában aludt), hogy hajnalban tényleg talpra ugrottam, de ő nem látott semmit, felteszem, alvajártam, félig ébren voltam, érzékeltem a külvilágot, félig meg még aludtam. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!