Ez is bizonyítja, hogy sokféle helyről több féle faj jön ide? Melyik fajnak mely űrhajójuk van?
Két kérdésem lenne. Le szeretném szögezni, hogy szkeptikusok válaszára nem vagyok kíváncsi. Egyrészt egy adatbázisban összegezték az ide látogató ufók alakjának típusait. Mint kiderült rendkívül sokfélén, nem csupán csészealj alakúak, azaz a középkori égi ábrázoláson lehettek idegen látogatások megörökítve. [link]
Ez a sokszínűség igazolja, hogy nem csak egy helyről jönnek ide, hiszen ahol egy van, ott akad több is. Másrészt pedig, a szakértő ufológusoktól kérdezem, hogy melyik űrhajó melyik fajhoz tartozik ? [link]
Úgy olvastam, hogy a Zéta-reticuuliak mind csészelajjal jönnek, de a reptoidok többségében szivar alakúak. Ez az f8-as [link]
amit 1957-ben láttak sokat íme [link] ez az annunakiké, akik a Bibliában leírt űrhajó alakjával azonos?
A többi?
"Sőt, egyes feltételezések szerint más dimenziós lények, akkor pedig nem a galaxisokban kell keresni őket.Megint más feltételezések szerint azonban a föld alól származnak.Én ez utóbbit találom legkevésbé hihetőnek.De az igazságot még senki sem tudja, vagy ha igen, akkor jól titkolja."
Talán mindegyik igaz.
Sok féle repülő jármű -> sokféle helyről jönnek ide -> eltérő technológia -> különböző életstílus -> Lehetnek más bolygókról, más galaxisokból, de más univerzumokból, esetleg interdimenziokból is látogatók, minthogy a Föld alatt is élhetnek. Egyszer Custeau mondta, hogy az emberiség még nincsen arra felkészülve, ami az óceánok alatt van.
# 8 Én is így gondolom ahogy leírtad.
Lenne pár, igen fontos kérdésem, aki tudja a választ és nem troll, az írja le kérem.
Nagyon érdekelnek a földönkívüliek és az hogy mi az igazság az emberiség eredetével kapcsolatban. Azt mindenki tudja, hogy ide látogatnak különféle helyekről, de az hogy mi hogy kerültünk ide, azt nem tudni teljesen
Mi emberek másik bolygóról származunk és az őseink élnek ma is máshol ?
A földi majomember és egy idegen faj génmanipulációjával hoztak minket létre?
Miért hoztak minket létre ? Rabszolgafaj vagyunk ? Van egyáltalán küldetésünk?
Milyen faj tartja a kapcsolatot az USA kormányával? Melyik faj irányítja abolygót a háttérhatalmak által?
Igaz, hogy szívják az idegenek a mentális (bioenergiánkat?) ebből táplálkozó parazita faj?
A pozitív idegenek miért nem segítenek nekünk?
Biztos hogy vannak földönkívüliek.
Nagyon remélem nem találnak meg minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!