Ez is bizonyítja, hogy sokféle helyről több féle faj jön ide? Melyik fajnak mely űrhajójuk van?
Két kérdésem lenne. Le szeretném szögezni, hogy szkeptikusok válaszára nem vagyok kíváncsi. Egyrészt egy adatbázisban összegezték az ide látogató ufók alakjának típusait. Mint kiderült rendkívül sokfélén, nem csupán csészealj alakúak, azaz a középkori égi ábrázoláson lehettek idegen látogatások megörökítve. [link]
Ez a sokszínűség igazolja, hogy nem csak egy helyről jönnek ide, hiszen ahol egy van, ott akad több is. Másrészt pedig, a szakértő ufológusoktól kérdezem, hogy melyik űrhajó melyik fajhoz tartozik ? [link]
Úgy olvastam, hogy a Zéta-reticuuliak mind csészelajjal jönnek, de a reptoidok többségében szivar alakúak. Ez az f8-as [link]
amit 1957-ben láttak sokat íme [link] ez az annunakiké, akik a Bibliában leírt űrhajó alakjával azonos?
A többi?
# 3 Lehet hogy maradinak tartasz, de engem érdekelnek a földönlkívüliek és amit az emberek ufóknak látnak, az fejlett technológia, ezért tudnak rejtőzködni előttünk, alig látni őket. Érdekel, mi folyik itt. Ha te trollkodni jársz ide, egyértelműen bannolni kell !
Én sem járok vega fórumokban, minden kérdésben teleírni azzal, hogy a hús milyen jó.
Emberből van fehér, sárga, fekete, alacsony, magas.Van, amelyik trolibusszal, van, amelyik biciklivel, van, amelyik repülővel jár, mégis egy fajba tartoznak, és egy bolygóról származnak.Na, erre varrjál gombot!
Lehet, hogy ez a földönkívülieknél is hasonlóan működik.Már ha tényleg léteznek.Lehet, hogy ugyanonnan jönnek, csak másféle külsejűek és többféle járművet használnak.
Ez rendkívül összetett kérdés szerintem, és úgy gondolom, hogy valamennyi eshetőséget számításba kell venni. Tehát az egyik nem zárja ki a másikat.
A legáltalánosabban elfogadott lehetőségen, a más naprendszerek, vagy akár a mi naprendszerünk bolygóin kívül jöhetnek egyrészt más létsíkokról is, csak akkor azt nem értem, hogy miért materializálódik az űrhajó is? Ilyenkor, akik ilyen magas szintem vannak elvileg erre nem lenne szükség véleményem szerint, hanem elég lenne, ha maguk az idegen lények válnának láthatóvá a mi fizikai síkunkon.
Aztán, a föld alatti lehetőséget is számításba kell venni, de ez valóban mind közül talán a leghihetetlenebb, bár attól még lehet igaz.
Mindezek mellett feltétlenül meg kell említeni azt, hogy sok általunk ismeretlen repülő eszköz földi eredetű, titkos programok fejlesztései. Ezek is lehetnek sokféle alakúak.
Véleményem szerint egy fajnak többféle hajója is lehet. Az anyahajók általában hatalmas nagy szivar vagy henger alakúak. Ezekből szállnak ki a kisebb hajók, amelyek kör, korong alaprajzúak, és ezen belül számtalan variáció létezik. De léteznek távirányítással működő kisebb felderítő egységek is, ezek is kis méretűek.
Az ide jövő alien fajok az emberi elme bomlástermékei.
Következik ebből, hogy minél bomlottabb valaki elméje, annál több idege fajról van tudomása/meggyőződése.
Jele lehet, hogy valaki a #2-tes posztban válaszol a #3-ra, (tegnapelőtt 21:27-kor a tegnapelőtt 21:29-kor írottra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!