Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A roswelli ufó boncolással...

A roswelli ufó boncolással kapcsolatban mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés

A boncolós videóhoz be kell majd jelentketni ,mert kifogásolhatónak találták ,de nincs benne olyan ami kifogásolható lenne ez egy boncolás megdöbbentő .

És mielött bárki írná ,hogy csak kellék egy biológiai entitánst boncolnak több világhírű szakértő veleménye szerint legyen ez akármi is…

De mielött írtok nézétek meg mint két videót ! említi ,hogy ez a lény nő nemű és ,ha egy eltórzúlt ember is lehet akkór viszont egy beteg tórz ember akinek nem fejlődött ki a második női kromoszómája. (azaz nincs melle)

A dokumentum film is érdekes ,kicsit unalmasan indúl ,azt garántálom ,jó lesz :)

Itt van a felvétel linkje amin boncolnak …drámai

[link]

Ez a dokumentum film linkje (28 perces)

[link]

2016. jún. 27. 23:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

nem olvastam a válaszokat de láttam hogy sokakat lepontoztak.. mindegy azé megírom a véleményem.

nézzétek meg az ufo boncolás című FILMET. kicsit vígjáték feeling amúgy de ezt az egész ufó boncolósdit (hülye megnevezés mert az ufo azonosítatlan repülő tárgyat jelent).

a film után döntse el mindenki hogy ki miben hisz..

2016. jún. 29. 04:00
 22/37 A kérdező kommentje:

(+_-)? nevű válaszóló ! Ha olyan okos lennél amilyen hülye tudnád ,hogy a felvétel készítője ismeretlen, egy ember tudja aki vette a felvételt (készítőtől) és megeggyeztek ,hogy megtartja az inkognítóját.

Azért csak egy kézi kamerával dokumentálták ,mert ez csak egy boncolás volt, egy lehetséges idegen teremtmény boncolása és ehez nem kellet egyébb .

Amúgy én nem láttam volna ,hogy csak úgy belenne rakava meg a különböző részeket sem.

De lehet benne valami ,mivel álítőlag van egy másik felvétel az kék ,

ezen is boncolnak úgyan úgy csak van ravta egy másik ugyanilyen lény és az még mozog .

Nézetek bele a videó végébe ,a második link !

2016. jún. 29. 08:31
 23/37 anonim ***** válasza:
Ha olyan okos lennél, mint amilyen nem vagy tudnád, hogy a felvétel egy bizonyos Ray Santillitől származott, amit később eladott, de csak egy részletét az állítólagos 17 perces kisfilmből, amit aztán 32 országban sugároztak. Majd később 2006-ban Santilli elismerte, hogy a felvétel nem teljesen eredeti, hanem egy rekonstrukció. Ezek után beszélt ő mindenfélét, hogy a filmnek csak a pár kockája eredeti, de hogy melyik a nagyanyja se tudja. Aztán még pár érdekesség kiderült hála Ray Santilli-nak, mégpedig hogy a felvételen szereplő bábot hogyan is csinálta. De itt részletesen is eltudod olvasni. Remélem azért tudsz értelmezni? [link]
2016. jún. 29. 09:10
 24/37 A kérdező kommentje:
Tehát az álítólagos igazit akarták újra venni ,szó esik arról is ,hogy megvan valahól az eredeti, akkor az a kék felvétel…
2016. jún. 29. 10:15
 25/37 anonim ***** válasza:
Na persze kék felvétel. :D Nincs semmi igazi felvétel máskülönben már rég eladta volna azt is.
2016. jún. 29. 11:35
 26/37 anonim ***** válasza:
59%

Ha egy "eredetit" akartak ezzel rekonstruálni:égés.

Felboncolhatnék egy patkányt,mondván a csupakabra boncolást akarom rekonstruálni vele. Kb.ennyire hiteles. :)

2016. jún. 29. 11:42
 27/37 anonim ***** válasza:
nem állíthatjátok biztosra hogy fake de azt se hogy igazi mert egyiket sem tudjátok százszázalékosan bizonyítani..
2016. júl. 23. 03:05
 28/37 anonim válasza:
Erről a felvételről még a készítői is belátták, hogy nem eredeti. Egyrészt miért fekete-fehér, másrészt miért rángatják a kamerát. Viszont azt állítják, hogy valóban létezett egy eredeti felvétel, amin egy valódi földönkívüli szerepelt, csak annyira rossz minőségű volt az eredeti anyag, hogy újra fel kellett venni.
2016. júl. 26. 23:51
 29/37 anonim válasza:
A 28as vagyok. Itt van egy másik dokumentum film, ami igazából ugyanaz, mint az előző, csak nyíltan is beszélnek róla, hogy a felvétel nem eredeti ahogy mondtam: [link]
2016. júl. 27. 19:04
 30/37 A kérdező kommentje:
Tök ugyanezt linkeltem !
2016. júl. 28. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!