A roswelli ufó boncolással kapcsolatban mit tudtok mondani?
A boncolós videóhoz be kell majd jelentketni ,mert kifogásolhatónak találták ,de nincs benne olyan ami kifogásolható lenne ez egy boncolás megdöbbentő .
És mielött bárki írná ,hogy csak kellék egy biológiai entitánst boncolnak több világhírű szakértő veleménye szerint legyen ez akármi is…
De mielött írtok nézétek meg mint két videót ! említi ,hogy ez a lény nő nemű és ,ha egy eltórzúlt ember is lehet akkór viszont egy beteg tórz ember akinek nem fejlődött ki a második női kromoszómája. (azaz nincs melle)
A dokumentum film is érdekes ,kicsit unalmasan indúl ,azt garántálom ,jó lesz :)
Itt van a felvétel linkje amin boncolnak …drámai
Ez a dokumentum film linkje (28 perces)
nem olvastam a válaszokat de láttam hogy sokakat lepontoztak.. mindegy azé megírom a véleményem.
nézzétek meg az ufo boncolás című FILMET. kicsit vígjáték feeling amúgy de ezt az egész ufó boncolósdit (hülye megnevezés mert az ufo azonosítatlan repülő tárgyat jelent).
a film után döntse el mindenki hogy ki miben hisz..
(+_-)? nevű válaszóló ! Ha olyan okos lennél amilyen hülye tudnád ,hogy a felvétel készítője ismeretlen, egy ember tudja aki vette a felvételt (készítőtől) és megeggyeztek ,hogy megtartja az inkognítóját.
Azért csak egy kézi kamerával dokumentálták ,mert ez csak egy boncolás volt, egy lehetséges idegen teremtmény boncolása és ehez nem kellet egyébb .
Amúgy én nem láttam volna ,hogy csak úgy belenne rakava meg a különböző részeket sem.
De lehet benne valami ,mivel álítőlag van egy másik felvétel az kék ,
ezen is boncolnak úgyan úgy csak van ravta egy másik ugyanilyen lény és az még mozog .
Nézetek bele a videó végébe ,a második link !
Ha egy "eredetit" akartak ezzel rekonstruálni:égés.
Felboncolhatnék egy patkányt,mondván a csupakabra boncolást akarom rekonstruálni vele. Kb.ennyire hiteles. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!