Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mond nektek vmit a vonzás...

Mond nektek vmit a vonzás törvénye? Tudtok tapasztataltokat mondani ezzel kapcsolatban, kinek mi jött már össze ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
rengeteget olvastam erről, de még is szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban!
2014. márc. 1. 16:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Itt fikázni fog mindenki. Én se írok többet annál, hogy hitel nélkül felépítettük a házunk, van kocsink, nincs megélhetési problémánk , mindenünk megvan amit akarunk, szülői segítség egyáltalán nincs és nem utolsó sorban raktári munkások vagyunk mindeketten 24 évesen. Hát ez van. Inkább élek hittel valami iránt boldogan mint hit nélkül csak sajnáltatva magam .
2014. márc. 1. 16:43
 2/17 A kérdező kommentje:
figyi olvasd el újra a kiírásomat és fuss neki még 1x ,mert nem az én kérdésemre válaszoltál!!!
2014. márc. 1. 16:47
 3/17 |Orfeusz| ***** válasza:
100%

A tömegvonzás egy távoli kölcsönhatás, amely bármilyen két, tömeggel bíró test között fennáll, és a testek tömegközéppontjainak egymás felé gyorsulását okozza. A gravitációs erő az az erő, amelyet az egyik test a másikra a gravitáció jelenségének megfelelően kifejt.

Kiszámítása: F(g)=G*[m(1)*m(2)]/d^2

2014. márc. 1. 17:53
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól csinálják akkor működik a Vonzás Törvénye. Én teremtő képzeletnek is nevezem. Magamtól jöttem rá gyerekkoromban hogy van ilyen képessége az embernek. Tényleg jól meg kell gondolni hogy mire gondolunk huzamosabb ideig, mert az megvalósul.
2014. márc. 1. 18:37
 5/17 anonim ***** válasza:
igazad lehet azért nincs munkám mert nem az volt a főfő amire nagyon gondoltam.. de most nagyon gondolok a melóra és még eddig nem működött...... igaz most talán mert az van bennem első a suli és addig mellette vmit..
2014. márc. 1. 18:41
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
A vonzás törvényének alkalmazásához a tapasztalatom szerint nyugalom kell. Az agykontroll alfa állapotnak is nevezi. Rohanó világunkban ez nem mindig könnyű.
2014. márc. 1. 19:51
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Most hogy véletlenül erre a témára kattintottam, visszaemlékeztem az eddigi életem agykontroll és vonzás törvénye tapasztalataira. Már ez a gondolat megváltoztatta hangulatom, ugyanis egy-két órája depressziós és szomorkás voltam. Aztán most meg hogy kontrollálom az agyam ismét, na ezt folytatom. Köszönöm Neked kérdező hogy kérdéseddel rávezettél arra amire kell, ami eddig is sikert hozott életemben. Értem már el vele szerelmet, annak a lánynak a szerelmét kaptam meg akit csak akartam. A fősulin erőmmel való takarékosságból kettes ha voltam az első két fél évben. Aztán elém került az Agykontroll, ami megerősítette tapasztalataimat a témával kapcsolatban. A tanulmányi eredményem hirtelen hármas majd négyes lett, végén jeles diplomamunkám lett. A nyelvvizsgát néhány száz hallgató közül mindössze két fő tette le, egyik én voltam. És még sorolhatnám tovább, lakásom is így lett. Aztán a mai napig életem rohanás volt, szinte szétesett emiatt, mert nem használtam a fejem, a vonzás törvényét, agykontrollt, teremtő képzeletet, bárminek nevezzük. Úgy kellett nekem. Mostantól másképp lesz, mert ebben nem csalódtam soha. Még egyszer köszönöm hogy ide kattinthattam.
2014. márc. 1. 20:34
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindannyiótoknak a válaszotokat ha még van hozzá írásotok írjátok meg nekem! szívesen meg halgatom :)
2014. márc. 1. 20:57
 9/17 A kérdező kommentje:
jah és boccs a helyesírási hibámért gyorsan írok :D
2014. márc. 1. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Miért nem a kérdésre válaszoltam okoska elmondod?

Mert nem írtam oda hogy mindent a titok című film megnézése után vonzottam be megerőltetés nélkül?

Logika 0.

2014. márc. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!