Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mond nektek vmit a vonzás...

Mond nektek vmit a vonzás törvénye? Tudtok tapasztataltokat mondani ezzel kapcsolatban, kinek mi jött már össze ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
rengeteget olvastam erről, de még is szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban!
2014. márc. 1. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Jah és a vonzás törvénye kizárólag akkor működik ha már eleve úgy élsz mintha meglenne amit akarsz, szeretni nem elég.
2014. márc. 1. 21:03
 12/17 A kérdező kommentje:
sokszor volt pl-ul olyan, hogy valakire gondoltam miközben a telómban néztem a névjegyét majd másnap hirtelen velem szemben jön és akkor fel kiáltok, h de jó, hogy látlak éppen tegnap gondoltam rád!
2014. márc. 1. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez nem vonzás. Megérzés.
2014. márc. 2. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Nincs benne semmi varázslat. Egyszerű piszchológia.

Ha valaki állandóan nyavajog, hogy milyen vacak neki, akkor önmagát korlátozza be az állapotába. Több esetleges lehetőség mellett megy el, mert pesszimistán áll a világhoz. Vagy csak simán nem is figyeli a lehetőségeket, mert el van foglalva önmaga sajnálatával.

Ha elkezd tényleg pozitívabban gondolkodni, nyitottabb is lesz a világra, könnyebben észreveszi a lehetőségeket.

Pesszimistaként majdhogynem mindent megtesz az ember, hogy igaza lehessen abban, hogy úgyse fog működni.

Tudom... régi önmagamról beszélek. Bármi ezotéria nélkül is bevált.

A tapasztalatom: 5 évvel ezelőttig albérletben éltem nagyvárosban, jártam a munkahelyemre, de egy fillért nem sikerült félretennem. Aztán volt egy jóindulatú vezetői pozícióban lévő ember akivel hosszassan elbeszélgettem, teljesen más megvilágításba helyezte a világot. Állásinterjú volt, végülis nem kaptam meg a munkát nála... Hazaköltöztem vidékre, és 2 évre rá vettem egy saját kis házat, több pénzt tudok félretenni, folyamatosan fejlődök pedig kb. fele a fizetésem, mint volt fent.

Megváltoztatta a pesszimizmusomat, jóval pozitívabban szemlélem a világot, több lehetőséget is észrevettem.

Tényleg nem kell beleképzelni semmit. Egyszerű és működik. Nem kell hozzá se befektetés, csak hit saját magadban, meg az, hogy nyitott szemmel járj.

2014. márc. 10. 14:11
 15/17 anonim ***** válasza:

én bevonzottam a paRanoiát :(

üdv.a macskád

2014. márc. 27. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Én azt értem el hogy nagyon gyenge tanuló vagyok,de felvettek abba a suliba,ahova menni akarok,bár valószínűleg nem arra a szakra,amire menni akartam,de legalább normális helyre kerülök,normális emberek közé...
2014. ápr. 14. 22:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Persze nem csak úgy vártam hogy az ölembe pottyanjon a szerencse,anyám is már elültette bennem a gondolatot,mintha már felvettek volna és pesze én is beleéltem magam.Amikor apám felesége terhes volt,eszembe se jutott olyan hogy elmegy a gyerek vagy ilyesmi,meg is született,már másfél éves...Osztálytársam nem akarta beleélni magát hogy aztán nehogy nagyot csalódjon,mert anyukája fejében megfordult hogy elvetesse,kb.3 hónap különbség,vagy annyi se lett volna a tesóm meg az ő tesója megfogamzása között és el is ment a baba.Jó hülyeségnek tartom ezt a "ne éld bele magad" elvet
2014. ápr. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!