Mond nektek vmit a vonzás törvénye? Tudtok tapasztataltokat mondani ezzel kapcsolatban, kinek mi jött már össze ezzel kapcsolatban?
Nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Nincs benne semmi varázslat. Egyszerű piszchológia.
Ha valaki állandóan nyavajog, hogy milyen vacak neki, akkor önmagát korlátozza be az állapotába. Több esetleges lehetőség mellett megy el, mert pesszimistán áll a világhoz. Vagy csak simán nem is figyeli a lehetőségeket, mert el van foglalva önmaga sajnálatával.
Ha elkezd tényleg pozitívabban gondolkodni, nyitottabb is lesz a világra, könnyebben észreveszi a lehetőségeket.
Pesszimistaként majdhogynem mindent megtesz az ember, hogy igaza lehessen abban, hogy úgyse fog működni.
Tudom... régi önmagamról beszélek. Bármi ezotéria nélkül is bevált.
A tapasztalatom: 5 évvel ezelőttig albérletben éltem nagyvárosban, jártam a munkahelyemre, de egy fillért nem sikerült félretennem. Aztán volt egy jóindulatú vezetői pozícióban lévő ember akivel hosszassan elbeszélgettem, teljesen más megvilágításba helyezte a világot. Állásinterjú volt, végülis nem kaptam meg a munkát nála... Hazaköltöztem vidékre, és 2 évre rá vettem egy saját kis házat, több pénzt tudok félretenni, folyamatosan fejlődök pedig kb. fele a fizetésem, mint volt fent.
Megváltoztatta a pesszimizmusomat, jóval pozitívabban szemlélem a világot, több lehetőséget is észrevettem.
Tényleg nem kell beleképzelni semmit. Egyszerű és működik. Nem kell hozzá se befektetés, csak hit saját magadban, meg az, hogy nyitott szemmel járj.
én bevonzottam a paRanoiát :(
üdv.a macskád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!