A roswelli ufó boncolással kapcsolatban mit tudtok mondani?
A boncolós videóhoz be kell majd jelentketni ,mert kifogásolhatónak találták ,de nincs benne olyan ami kifogásolható lenne ez egy boncolás megdöbbentő .
És mielött bárki írná ,hogy csak kellék egy biológiai entitánst boncolnak több világhírű szakértő veleménye szerint legyen ez akármi is…
De mielött írtok nézétek meg mint két videót ! említi ,hogy ez a lény nő nemű és ,ha egy eltórzúlt ember is lehet akkór viszont egy beteg tórz ember akinek nem fejlődött ki a második női kromoszómája. (azaz nincs melle)
A dokumentum film is érdekes ,kicsit unalmasan indúl ,azt garántálom ,jó lesz :)
Itt van a felvétel linkje amin boncolnak …drámai
Ez a dokumentum film linkje (28 perces)
em vagyok tudatlan, te vagy egy bunkó .
Az írásom azért rossz ,mert több mint 26. órája vagyok fent és nem tudok aludni ,nem mintha a gyakori kérdések lenne a legfőbb dolgom .
Az lenne a legjobb, ha a javított verziótól újra kezdhetném és te nem válaszólnál neken ,de ugye nem lehetséges és én sem jól tettem fel a kérdést ,mire is ...
Amúgy ha ez téged boldogít nem nagyon akarom elhinni a felvételt én sem. számíthattam
És mikór bizonyították be ,hogy hamis és te honnan tudod ?
Egyépként megnézted a film linkjét ?
Nos, én médiát tanultam. A képzés szerves részei a médiakacsák, szó esett erről a felvételről is. Kamu.
Az "űrlény" trutymóval töltött gumiból készült., ami egyébként baromira látszik is rajta. A labor felszerelése enyhén szólva is hiányos, a dokik pedig nem szakszerűek.
Rengeteg ilyen kacsa futott az idők során Amerikában. A legtöbbet szó nélkül bevették, beveszik a mai napig.
Az ufós történetekre nagyon érzékenyek az emberek amúgy is :)
Ott van Orson Welles Világok harca rádiójátéka. Aki lemaradt a műsor elején elhangzott figyelmeztetésről, hogy fiktív darabról van szó, az mind komolyan is vette, pánikba esett.
A legtöbb embernek elég az, hogy ha valamit a média ad le, vagy ráhúzzák, hogy dokumentum, onnantól kezdve kikapcsol az agyuk.
Én nem vagyok a roswelli elmélet ellen, nem tudhatom, mi történt, nem beszélek ellene. Ez a videó viszont maximálisan nem igazi :)
Nagyon köszönöm az utóbbi két választ ezek végre értelmesebbek voltak .
A videó harmadik témájában a híres holliwoodi kellékeseket kérdezték és azt mondták ,hogy ha ilyet csinálnának akkór nagyon büszkék lennének magukra úgyhogy nem lehet gyagyinak nevezni már bocs ,hogy ebbe is belekötök azért kösz.
Számomra a következők miatt nem hiteles:
Anatómiai,élettani indokok:
- nincs bőr alatti kötőszövet,izomzat,ami a bőrt a helyén tartaná,enélkül az élőlényen csúszkálna a saját bőre
- a hasüregében sincs semmiféle hártya,vagy izomzat,ami a szerveket a helyükön tartaná,azok csak úgy lógnak valamin,amit a boncoláskor átvágtak
Ha ezek nincsenek,a szerveknek nincs rendes helye, mozoghatnak a hasüregben,megcsavarodhatnak,ezzel a vérellátás megszakad a lény halálát okozva (pl.nem hajolhat le,nem futhat,stb)
- valami tüdőnek látszó képlet van a videóban,de rekeszizom nincs,ami a mellkasi és hasűri nyomást fenntartaná,enélkül viszont nem lehetséges a légzés
- az Y- vágást manapság nem a fül mögött kezdik(de ez részletkérdés)
- a bőr túl gumiszerű,de ez csak a szubjektív véleményem
Logikai - ha úgy tetszik,szubjektív-indokok:
- Ha egy idegen lényről lenne szó,amelynek sem anatómiáját,sem működését nem ismerjük,tuti,nem egy óra alatt kapnák szét. Pl.ha felnyitják a hasüreget,csak az ott levő képleteket tanulmányoznák min.hetekig,mi hova fut,hova van felfüggesztve,mivel áll kapcsolatban,mi lehet a funkciója,nem csak kivagdosnák,megmérnék,és kész
-Abban az időben is volt filmfelvevő,fényképezőgép. Ha ismeretlen létforma volna,minimum minden lépést ezekkel is dokumentáltak volna,szerintem, hogy kiderítsék,hogy működik a szervezet. Ha egyszer szétboncolták,össze nem rakható,de a képeket újra lehet vizsgálni,abból következtetéseket levonni. Korlátlan mennyiségű boncanyag ugye nem áll rendelkezésre,hogY ezen a lényen nem néztünk meg valamit,sebaj,van másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!