Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A roswelli ufó boncolással...

A roswelli ufó boncolással kapcsolatban mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés

A boncolós videóhoz be kell majd jelentketni ,mert kifogásolhatónak találták ,de nincs benne olyan ami kifogásolható lenne ez egy boncolás megdöbbentő .

És mielött bárki írná ,hogy csak kellék egy biológiai entitánst boncolnak több világhírű szakértő veleménye szerint legyen ez akármi is…

De mielött írtok nézétek meg mint két videót ! említi ,hogy ez a lény nő nemű és ,ha egy eltórzúlt ember is lehet akkór viszont egy beteg tórz ember akinek nem fejlődött ki a második női kromoszómája. (azaz nincs melle)

A dokumentum film is érdekes ,kicsit unalmasan indúl ,azt garántálom ,jó lesz :)

Itt van a felvétel linkje amin boncolnak …drámai

[link]

Ez a dokumentum film linkje (28 perces)

[link]

2016. jún. 27. 23:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
40%
Másik miből gondolod hogy szkeptikus vagyok? Tagadom hogy léteznek rajtunk kívül mas lények? Nem. Elhiszek minden ember alkotta baromságot mint te? Nem. Ezenkívül a felvételről be lett bizonyítva, hogy hamis jó párszor. Persze meg mindig vannak olyan elvetemült bolondok akik még elhiszik. Ezen kívül az intelligencia teljes hiányosságát mutatja az írásképed. Ha hinni akarsz benne ám legyen, de attól még soha sem lesz valóság. De akkor gondolkozz el valamin. Szerinted az USA hagyott volna egy ilyen felvételt kiszivárogni? Ismerve az eszközeiket eltűntettek volna minden személyt aki a videóval összehozható. Nem támogatom a szkeptikusokat de azokat az elvetemulteket se akik egy bizonyított mesében hisznek.
2016. jún. 28. 01:11
 12/37 A kérdező kommentje:

em vagyok tudatlan, te vagy egy bunkó .

Az írásom azért rossz ,mert több mint 26. órája vagyok fent és nem tudok aludni ,nem mintha a gyakori kérdések lenne a legfőbb dolgom .

Az lenne a legjobb, ha a javított verziótól újra kezdhetném és te nem válaszólnál neken ,de ugye nem lehetséges és én sem jól tettem fel a kérdést ,mire is ...

Amúgy ha ez téged boldogít nem nagyon akarom elhinni a felvételt én sem. számíthattam

És mikór bizonyították be ,hogy hamis és te honnan tudod ?

Egyépként megnézted a film linkjét ?

2016. jún. 28. 02:15
 13/37 anonim ***** válasza:
52%

Nos, én médiát tanultam. A képzés szerves részei a médiakacsák, szó esett erről a felvételről is. Kamu.

Az "űrlény" trutymóval töltött gumiból készült., ami egyébként baromira látszik is rajta. A labor felszerelése enyhén szólva is hiányos, a dokik pedig nem szakszerűek.

Rengeteg ilyen kacsa futott az idők során Amerikában. A legtöbbet szó nélkül bevették, beveszik a mai napig.

Az ufós történetekre nagyon érzékenyek az emberek amúgy is :)

Ott van Orson Welles Világok harca rádiójátéka. Aki lemaradt a műsor elején elhangzott figyelmeztetésről, hogy fiktív darabról van szó, az mind komolyan is vette, pánikba esett.

A legtöbb embernek elég az, hogy ha valamit a média ad le, vagy ráhúzzák, hogy dokumentum, onnantól kezdve kikapcsol az agyuk.

Én nem vagyok a roswelli elmélet ellen, nem tudhatom, mi történt, nem beszélek ellene. Ez a videó viszont maximálisan nem igazi :)

2016. jún. 28. 03:20
 14/37 anonim ***** válasza:
Ez az egèsz Ufo-s tèma egy nagy hülyesèg. Ha lèteznek egyáltalán,akkor azok ùgy nèznek minket(a fejlettsègük miatt),hogy nem is látjuk egyáltalán öket.Hidd el kedves kèrdezö az a felvètel bizony hamis,van ròla egy dokumentum film ami azt bizonyìtja,h mièrt.Amiket meg feltöltenek videokat azon meg èrdekes amèg nincs semmi addig full HD miután felbukkan valami azután elkezdik rángatni,ès pixeles lesz.. Na ne fárasszatok.
2016. jún. 28. 04:31
 15/37 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az utóbbi két választ ezek végre értelmesebbek voltak .

A videó harmadik témájában a híres holliwoodi kellékeseket kérdezték és azt mondták ,hogy ha ilyet csinálnának akkór nagyon büszkék lennének magukra úgyhogy nem lehet gyagyinak nevezni már bocs ,hogy ebbe is belekötök azért kösz.

2016. jún. 28. 05:41
 16/37 anonim ***** válasza:
91%

Számomra a következők miatt nem hiteles:

Anatómiai,élettani indokok:

- nincs bőr alatti kötőszövet,izomzat,ami a bőrt a helyén tartaná,enélkül az élőlényen csúszkálna a saját bőre

- a hasüregében sincs semmiféle hártya,vagy izomzat,ami a szerveket a helyükön tartaná,azok csak úgy lógnak valamin,amit a boncoláskor átvágtak

Ha ezek nincsenek,a szerveknek nincs rendes helye, mozoghatnak a hasüregben,megcsavarodhatnak,ezzel a vérellátás megszakad a lény halálát okozva (pl.nem hajolhat le,nem futhat,stb)

- valami tüdőnek látszó képlet van a videóban,de rekeszizom nincs,ami a mellkasi és hasűri nyomást fenntartaná,enélkül viszont nem lehetséges a légzés

- az Y- vágást manapság nem a fül mögött kezdik(de ez részletkérdés)

- a bőr túl gumiszerű,de ez csak a szubjektív véleményem

Logikai - ha úgy tetszik,szubjektív-indokok:

- Ha egy idegen lényről lenne szó,amelynek sem anatómiáját,sem működését nem ismerjük,tuti,nem egy óra alatt kapnák szét. Pl.ha felnyitják a hasüreget,csak az ott levő képleteket tanulmányoznák min.hetekig,mi hova fut,hova van felfüggesztve,mivel áll kapcsolatban,mi lehet a funkciója,nem csak kivagdosnák,megmérnék,és kész

-Abban az időben is volt filmfelvevő,fényképezőgép. Ha ismeretlen létforma volna,minimum minden lépést ezekkel is dokumentáltak volna,szerintem, hogy kiderítsék,hogy működik a szervezet. Ha egyszer szétboncolták,össze nem rakható,de a képeket újra lehet vizsgálni,abból következtetéseket levonni. Korlátlan mennyiségű boncanyag ugye nem áll rendelkezésre,hogY ezen a lényen nem néztünk meg valamit,sebaj,van másik.

2016. jún. 28. 08:01
 17/37 anonim ***** válasza:
Bunkó vagyok, és tudod miért vagyok az szerinted? Mert ez fáj neked a legjobban hogy megmondtam mi vagy. De ügy lezárva. Ugyanezt elmondtam neked a legelején, többiek szépen kiegészítették.
2016. jún. 28. 09:23
 18/37 anonim ***** válasza:
47%
Az egy szineszekkel eljatszott kamu, mar millioan kiveseztek. Ennek ellenere Roswellnel tenyleg egy idegen urhajo zuhant le.
2016. jún. 28. 11:52
 19/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem èrtem minek kell csesztetni a kèrdezöt? AZèrt,mert kìváncsi? Ö most bkkant rá a felvètelre,ès mèg mindig a hatása alatt van,ès nem akarta elhinni,h az nem igaz. Èn is sokáig ìgy voltam vele.
2016. jún. 28. 13:06
 20/37 anonim ***** válasza:
10%
Ha olyan okos lennél, mint amilyen hülye vagy tudhatnád, hogy ez egy kitömött báb, ami állat belsőlegekkel van kitömve, hogy életszerűbb legyen. Maga a videó készítője is bevallotta, hogy a videóban szereplő bábot ő készítette, merthogy az igazi felvétel megsérült vagy megsemmisült franc tudja már melyik volt. Nos, mindegy a lényeg, hogy a bábot leleplezték a felvételt is, és kor ellenőrzés azért van, mert felnőtt tartalomnak van besorolva a boncolás és belsőségek miatt, hogy a gyerekeket szűrjék TE lángelme.
2016. jún. 28. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!