Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Számmisztikával kapcsolatban:...

Számmisztikával kapcsolatban: van ennek valami alapja? Esetleg van itt valaki aki tud számmisztika alapján mondani olyat ami igaz is.

Figyelt kérdés
interneten vannak ilyenek, lehet számolgatni de szerintem nem igaz.
2012. febr. 24. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:
nem hát, az egész ezotéria baromság
2012. febr. 24. 08:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennek az egész számmisztikának van értelme. Én olvasgattam róla pár dolgot, persze nem interneten, hanem pár jó könyv került a kezembe ezzel kapcsolatban. Van egy kollégám, amikor a céghez kerültem, az első pár napban nagyon jól összebarátkoztunk, és említettem neki hogy épp ilyeneket olvasok. Kérte hogy elemezzem ki. Írtam róla két oldalt, elolvasta, és meg volt lepve, hogy milyen személyiségjegyeket ismerek róla.
2012. márc. 4. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, én próbálkozok itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3544..

Vannak találati arányaim, ahhoz képest, hogy tanulom még. Még mindig kételkedem én is, ami normális. Ha jó forrásokból tanul valaki akkor igen.

Minél többet foglalkozol vele, annál inkább tisztul a dolog, hogy miért működhet. Elején kell hozzá nyitottság a kezdéshez, aztán egy precíz rendszert látsz, utána kezd derengeni, hogy hogy lehetséges ez.

Biztos nem kezdtem volna tanulni, ha nem tapasztaltam volna saját bőrömön.

Ahhoz kell mázli, hogy jó helyen tanulj, láttam már bizar dolgokat is.

Sokezer éves empirikus tudomány, amit csalók nem ismernek, nem tapasztaltak, de meg szeretnének élni belőle.

Ezen a helyzeten úgy lehet javítani, ha ingyen csinálom.

Sőt meg merem kockáztatni, ki lehet érte nevetni, de kizárt, hogy nem segíti alternatív módon a rendőrség munkáját.

Magda Marinko is ment, kielemeztem, ki szoktak derülni olyan dolgok, amit média sem közöl.

2012. okt. 20. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!