Erről a születési dátumról mit tudtok mondani?
Figyelt kérdés
1991.09.11.2011. nov. 18. 21:21
2/11 anonim válasza:
hogy pont 10 éves voltál 2001. szeptember 11-én
3/11 anonim válasza:
Azt, hogy gáz: az egész USA gyászol a szülinapodon.
4/11 A kérdező kommentje:
Huuu de gaz... Am is előbb születtem mint a terrortámadás volt...
És nem ilyen válaszokra vok kiváncsi...
2011. nov. 18. 21:52
5/11 anonim válasza:
Azt, hogy 1991. szeptember 11.-én születtél, azaz 20 éves vagy, és szűz a csillagjegyed. :3
6/11 anonim válasza:
Na már most érdekli az ezotéria, meg fogékony a természetfeletti dolgokra, mi ezzel a gond? Szerintem inkább az a baromi gáz ember aki itt beszólogat, meg olyan oltáskezdeményezéseket írogat amit még egy ötéves gyerek is kiröhögne.. idióták
7/11 anonim válasza:
Ezt így nagy általánosságban értettem itt a gyakori kérdéseken.. a jó humort én is értékelem, de a gyökérkedést nem. Például egy lány egyszer egy ilyet kérdezett: Szex közben állathangokat ad ki mit tegyek? Válasz: Nyeríts vissza! azon én is sírtam, bár tény hogy a kérdező nem biztos ilyen jót röhögött a dolgon ... :)
8/11 anonim válasza:
1991.09.11.
1+9+9+1+0+9+1+1= 21
2+1= 3
Tehát te 3-születésű vagy.
A hármas szám:
A számmisztika szerint a belátás, a törvényes rend, erkölcs száma. A művészi hajlamot, optimizmust, haladó gondolkodást, vallást, hitet, sorsot és végzetet jelöli. Utalhat sokoldalúságra, felszínességre, rugalmasságra, nagyvonalúságra. A szám gyakori megjelenése rokonszenves, vonzó egyéniséget, boldog érzelmi életet, optimista természetet és személyes vonzerőt jelez.
9/11 A kérdező kommentje:
De ez 31 nem 21
2011. nov. 20. 06:27
10/11 anonim válasza:
Elnézést éjfél után már kissé fáradt voltam.. :)
Akkor 4 az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!