Seraf77 kérdése:
Meg tudja mondani valaki, hogy a születési dátum alapján összeillenek-e?
Figyelt kérdés
férfi 1985.11.26.
nő 1977.10.11.
2012. febr. 16. 16:54
3/11 A kérdező kommentje:
Nem életkor alapján,félreérthetően tettem fel a kérdést,hanem horoszkóp vagy szinesztria szerint ha jól írom
2012. febr. 16. 17:08
4/11 anonim válasza:
Horoszkóp soha nem fogja megmondani,hogy az életben kik illenek össze,érted már?
5/11 anonim válasza:
Miért rontasz meg kiskorúakat?
Egyébként a nyilas jól kijön a mérleggel!
6/11 anonim válasza:
Pontos időpont (óra, perc) és hely nélkül még aszcendenst sem lehet számolni. Nem tudom, mit vársz. Nem döntenek helyetted a csillagok! Mutatnak irányokat, de nem ezen múlik a kapcsolat, hanem kettőtökön.
7/11 Napkiraly válasza:
én már láttam nyilasokat Budapesten akik szerették a mérleget
8/11 anonim válasza:
Szia!
Párkapcsolati horoszkópot az asztrokalendarium kukac pont hu oldalon rendelhetsz
9/11 anonim válasza:
Horoszkop 100 % megmondja h mivan, de ahoz keress fel egy asztrologust aki már 10 éve csinálja,és egy 60 ezres programmal dolgozik. Neki megmondod a születési adatokat, de óra perc fontos! És akkor megmondja h összeilletek e
Ám kronobiologiával is meglehet mondani.
10/11 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy a számok alapján a nő eléggé férfias jelenség... És ez a pasi nem biztos hogy meg tudná neki adni azt amit akar, valószínűleg nem eléggé behódoló. A nő pedig zsarnokoskodásra hajlamos, erős személyiség, akihez egy gyengébb pasi kellene mint a fent említett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!