Szeretnem megtudni hogy tud e valaki olyan balszerencses emberrol akibarmely ho 26-an szuletett?
Figyelt kérdés
En ugyanis ugy erzem hogy nagyon balszerencses vagyok es 26-an szulettem, talan ez a szam ennyire szerencsetlen lenne?2011. nov. 26. 02:20
1/9 anonim válasza:
Eppen forditva. 2+6=8. A 8 es 9 mindig szerencses.
2/9 anonim válasza:
Igen. A pithagoraszi számmisztikában a 26-os az áldozat száma. De az összege 8, ami anyagi és szerelmi sikerekre utalhat.
A szuletes napja eleg hangsulyos a numeszkópban, de csak az egyik összetevője a tejes képnek.
Amugy meg 60-70%-ban biznyulnak csak igaznak a számmisztika állításai.:)
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Én ismerek egy nőt, aki 26-án született, de ő piszok mázlista, a világ legjobb fej emberének a felesége :)
6/9 anonim válasza:
Butuskák. Nem létezik olyan, hogy "balszerencse". A számmisztika is egy ostoba baromság.
Ideje felnőni.
7/9 anonim válasza:
férjem született 26-án, lehet, hogy szerencsétlen, hogy elvett feleségül? :-)
8/9 anonim válasza:
számmisztikában is a 2+6=8 az az Uránusz, ami azt jelenti, hogy állandóan változik a környezete, és állandóan meg kellene tudni találni, hogy merre van az arra. Ha szerpentin haladsz, nem egyenesítheted ki a kanyart, mert abba kicsit megütöd magadat. Szóval ha valaki ezért érzi magát szerencsétlennek, mert 26-án született, mond meg neki, hogy próbáljon rugalmasan hozzáállni a változásokhoz. Írj privit, horoszkópodat megnézhetem, mi okozza ezt a balszerencsés érzetet
9/9 Combi27 válasza:
ó persze, magyarázzuk hogy a döglött ló az csak alszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!