Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A nasa titkolhat földönkívülie...

A nasa titkolhat földönkívülieket akik a holdban élnek?

Figyelt kérdés
sok a bizonyíték hogy a hold üreges bolygó és van olyan elmélet ami azt mondja hogy mesterséges és idegenek élnek benne lehet a nasa titkolja őket ha igen miért
2016. máj. 25. 17:18
1 2
 11/20 Rubicon87 ***** válasza:

Kérdező, akkor ha olyan sok a bizonyíték kérlek mutass egyet. Remélem nem nagy kérés.

"cer3eros"

Ugye csak viccelsz ember?

2016. máj. 27. 02:05
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Nem szoktam! Világrengető bizonyítékaim vannak, melyeket az idén megjelenő könyvemben fogok bemutatni! Ha érdekel, akár mar most előrendelheted;)
2016. máj. 27. 18:49
 13/20 Rubicon87 ***** válasza:

"ma 18:49"

Aha, most már elég, nem hiszem el, hogy komolyan gondolod.

2016. máj. 27. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:

En szeretnek elorendelni egyet a konyvedbol

Hova kuldjem a $ es mennyibe fog kerul egy peldany ?

2016. máj. 27. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze még szerintem azt is titkolják hogy oreot rejtegetnek
2016. máj. 29. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

A sok bizonyítékból legalább egy hiteleset mutathatnának. Konkrétan milyen mélyre is ástak le a Holdba, hogy ezt ilyen biztosan kijelentsék?

Ja tudom, megkopogtatták kiskanállal a Holdat, és kongott :D bár a vákuumban nem tudom, hogyan terjed a hang, de hát ilyen aprócska kukacoskodó problémát egy kézlegyintéssel el lehet intézni.

Mert akkor én most kijelentem, hogy a Hold belsejében glükokortikoidok meg apacukafundalukák élnek, hatalmas kanapékban laknak, holdkaralábét esznek, és fejenállva közlekednek. 4000-ben pedig majd megtámadják a Földet, tessék, lehet cáfolni.

2016. aug. 14. 23:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Persze.Belegondoltál már abba hogy miért megyünk a Marsra mikor itt van egy köpésnyire a Hold? Hát persze.

Lehet hogy nem csak földönkívüliek vannak ott hanem egy egész CIA NASA vagy más szervezet titkos emberei.

,, amit látunk elhisszük de a hit néha hazugság"

Gondolj bele. Angolul: beLIEve.

Believe: hit

Lie: hazugság

2017. máj. 3. 18:01
 18/20 Rubicon87 ***** válasza:

Ez elég ostoba eszmefuttatás.

De egyébként van rá valami bizonyítékod ?

2017. máj. 3. 19:24
 19/20 Retardált Reptoid ***** válasza:
Mesterségesnek mesterséges, üreges is, de nem élnek életszerüen benne, csak ideiglenesen.
2017. máj. 12. 02:48
 20/20 Rubicon87 ***** válasza:

"Retardált Reptoid"

Na és miért is lenne mesterséges? Mire alapozod?

2017. máj. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!