Miért festettek az ősemberek földönkívülieket ábrázoló festményeket a barlangok falára?
2015. dec. 21. 16:11
1/15 anonim válasza:
Nyilván ez nem véletlen, és ez nemcsak az első ilyen utalás, ami azt bizonyítja, hogy földönkívüliek korában is jártak már itt.
2/15 Ashes of oblivion válasza:
Az 1-esnek igaza van, természetesen jártak itt, olvass utána a Pkejádbelieknek, mert nagy valószínűséggel őket ábrázolják.
3/15 anonim válasza:
Emberek kizárt dolgok, hogy egyesegyedül a földön van élet XDD A világegyetemben miért ne alakulhatott volna ki más élet egy másik bolygón? :D
4/15 gnoomage válasza:
Lehet én vagyok a vak, de nekem ezek valamiért rohadtul nem tűnnek földönkívülieknek.... Hiszen mitől alien barlangrajzok? Attól mert hosszabb nyakat rajzoltak nekik? Most akkor egy csomó kosaras és tapsi hapsi is alien?
5/15 anonim válasza:
Az egyik rajzot elb*szta, ezért a többit is úgy kellet már ráfestenie, nehogy agyonverjék érte a többiek.
6/15 anonim válasza:
Az hogy mi annak látjuk őket, nem jelenti, hogy tényleg földönkívülieket festettek oda. Nem is valószínű, hogy valaha kiderül, hogy mit láttak, és festettek le.
7/15 anonim válasza:
6: De kiderülne, ha messziről néznénk a fődet. Térhajtómű kell hozzá!
8/15 anonim válasza:
Még jó, h mindenbe bele lehet kötni.
9/15 anonim válasza:
Nem csak az ősemberek készítettek ilyen rajzokat. Láttad már a Nasca-vonalakat? A maják készítették állítólag. Azért csinálták nagy területre, hogy a földönkívüliek lássák a világűrből, és leszállópályának használhassák.
10/15 Spilerke válasza:
Láttam már ezeknél bizarrabb rajzokat, azok miért nem idegenek? Vagy mi olyan különleges ezekben a rajzokban? Látott már egyáltalán közületek egyetlen marslakót is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!