Diszlájk kérdése:
Pataky Attila szerint mindenhova beférkőzhetnek az idegenek és a hírességek között is megtalálhatjuk a földönkívülieket. Vajon melyik celebről tudható biztosan, hogy földönkívüli?
2014. nov. 18. 08:48
1/12 tarnai válasza:
Rubint Rákáról köztudott. Elég megfigyelni a szemét. Sokszor duplán pislant.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor Rubint Ráka valószínűleg valamilyen kétéltű földönkívüli lehet. Szerintem Lady Gaga egy földönkívüli lehet elég csak megfigyelni, ő valószínűleg egy női testbe bújt hím reptoid.
2014. nov. 18. 10:03
3/12 tarnai válasza:
Főleg nőket termkenyítenek meg. Sokan nemtudják de az implantátumot könnyebb szilikonnak álcázni. FFaknál nehézkesebb, mert nincs hely a ff testben. És feltnőbb is lenne.
4/12 anonim válasza:
Nem unjátok már ezt a sok marhaságot? Egyszer elsütni egy poént, még rendben. De ugyanaz a vicc századszor már dühítő.
5/12 anonim válasza:
Pataky Attila legalább annyira, de nem jobban szavahihető és értelmes, mint a Blikk, vagy a femina.
A "Tudom ám, de nem mondom meg!" meg ovis dolog.
Pataky olyan észkombájn, hogy annak ellenére, hogy többször elvitték az idegenek, mindig visszahozták...
Gondolj 2012. decemberét megelőző kijelentéseire...
6/12 anonim válasza:
A Pataky biztosan szed valamit és összezavarodnak a gondolatai álmában.Elég furcsán szoktam hallgatni a történeteit.
Különben egy reggel arra ébredtem,hogy a bal lábam szárán 3 kisujjnyi fekete valami volt,ami elmulott, vagy lakopott a délelõtt folyamán,akkor engem is elvittek?:):)
7/12 anonim válasza:
Fekete Pákó gyíkember, a szeme megegyezik a nyakörvösgyíkfélék szemével.
NA SZKEPTIKUSOK EHHEZ MIT SZÓLTOK?
Prödl Anna voltam sziasztok
8/12 tarnai válasza:
Megint beszállt kis késéssel a gyíkok komenthadserege, ferdítéssel, tagadással kinevetéssel. Jellemző...
9/12 anonim válasza:
A valóság az, hogy PA lopkodja a földönkívülieket, s nem is adja vissza. Ezért a Marson már egyetlen celeb sincs.
10/12 tarnai válasza:
Ha megnézitek RRéka melleit, azok változtatják a méretüket 88 naponta. Pont ennyi amerkúr forgási ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!