Hát...
Az összes dala erre utal...
"kör közepén állok" - arra utal, hogy a csillagkapun át érkezett
"egyszer egy szép napon, tudom hogy elhagyom a várost, ahol élek" - utalás hogy vissza fog térni a saját bolygójára
"acélváros, nehéz szürke nappalok" - a saját bolygóján fémből építkeznek, hogy a súlyos légköri szennyezettséget jobban kibírják az épületek.
stb...
Csá adjon Isten!
Több mint valószínű Pataky Attiláról eltudom képzelni, hogy kis szürke már a kopasz fejéből ítélve is.
Üdv, Ügynök10
Szkeptikusok kíméljenek.
Mert én egy UFOlógus vagyok.
Sziasztok!
Az egyik válaszoló jó nyomon járt, de mellélőtt.
A Csillagúton jöttem c. számában és a Nostradamus c. zenében tesz ezekről a dolgokról említést.
Még nem jött el az ideje, hogy felfedjék magukat, addig meg marad az "Akinek van füle, érti, mit mond a lélek..."
Ennyi.
Nyilvánvaló.
Ebben az eredeti Edda dalban például szíriuszi népviselete, és hajviselete (felül semmi hátul lófarok) egyértelművé teszi földönkívüli származását.
(Mellesleg ezt a számot később egy imperialista amerikai együttes lopta el, és csinált belőle - érdemtelenül - világslágert. Attis ezt még 540 éve megírta a Szíriusz B-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!