11/18 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDD AZTAKUR-A!!!!!!! :DDD Ez jól jött, felvidította a hangulatom a sok vizsga mellett!! :D Egy jó tanács: ne vegyél Lacoste parfümöt sem mert abban meg KROKODILOK vannak!!!! Keres egy jó pszichiátert sokat segíthet!
12/18 anonim válasza:
emlekeztek a frizbi musorban, hogy verte a nyalat? december 21en biztos lesz valami :D es nem lett semmi:DDDD
13/18 anonim válasza:
agyara ment a hírnév hulye cigo pataky attila
15/18 anonim válasza:
ha ufológus lennél nem itt kérdezgetnél ilyen hülyeségeket
16/18 anonim válasza:
"ufó akadályozta közlekedést" :DDDDDDD Szerintem túl sok X Aktákat néztél/nézel 14 es :D xD Ugye tudod,hogy Mulder és Scully csak karakterek? Oh bocs ,hogy lelőttem a poént... :((
17/18 anonim válasza:
Igaz!!! Még a földön kívül van....-)) De közeledik a pillanat... nem kivétel az ő teste sem.
18/18 anonim válasza:
Szerintem simán megbuggyant és/vagy ebből (is) baromi jól meg lehet élni.
Tudod!
Mikor a kőkemény "rocker" lakodalmas zenére töketlenkedik a tv-ben...
Az abszolut hiteltelen, megélhetési "pénzért bármit bárkinek típus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!