Ti látatok már ufókat és földönkívülieket?
Figyelt kérdés
én láttam,valamiért leszálltak a kertünkbe és utána gyorsan azt hiszem térugrással eltűntek.2015. ápr. 5. 11:08
1/21 anonim válasza:
Mindig. A tükörben. Mert tudom, hogy hol vagyok. Akkor a tükörben az a másik nem lehetek én. Más sem lehet. Akkor csak valami ufo.....földönkivüli lehet aki fénysebességgel eltünik ha elforditom a tükröt.
2/21 anonim válasza:
Amikor a tv-ben mutatták, hogy emberek leszálltak a Holdra, no akkor láttam Földön kívülieket!
4/21 A kérdező kommentje:
interneten ki látott?
2015. ápr. 5. 11:38
5/21 anonim válasza:
Én élőben is! Nagyon durva volt.
6/21 anonim válasza:
Én nem láttam, de szeretnék eggyel megismerkedni.
8/21 anonim válasza:
Lassan ment az égen és egyszer csak hirtelen gyors lett és elsuhant. És egyszer éjszaka az udvaron (ablakból láttam) egy kis alakot láttam mozogni. Nagyon félelmetes volt.
10/21 anonim válasza:
Én minden nap látok földönkívülieket csillagok formájában, de az égboltok csak apró fénypontokként jelennek meg éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!