Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hisznek sokan az UFOkban...

Miért hisznek sokan az UFOkban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval, ha mi felfedeznénk egy idegen fajt, akkor biztos nem bújkálva mászkálnánk, hanem békével jöttünk szöveg stb. stb... Persze ez nem jelenti azt, hogy az idegenek ezt csinálnák (én hiszek az idegenekben, hisz biztos hogy léteznek, szinte végtelen az űr...) de mi értelme lenne? Mik a vélemények erről?
2016. ápr. 8. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"A természettudomány, természetfotózás és az idegenek között milyen kapcsolatot áll?"

Ezzel próbáltam szemléltetni, hogy milyen az, ha egy tőlünk idegen létforma viselkedését akarjuk tanulmányozni. Párhuzam.

"Vagyis, ha összeadjunk a valószínű észlelések gyakoriságát és rendszerességét, akkor szted milyen gyakran látogatják bolygónkat?"

Passz, nem vagyok annyira benne az ufo-témában, hogy számokat tudjak blöffölni.

"Milyen fejlettségi szinten állnak velünk szemben?"

Amennyi infót eddig összeszedtem a témában, nekem azt valószínűsíti, hogy vagy nem az általunk ismert univerzumból származnak, vagy pedig ismernek dematerializációs technológiát, ami számunkra még elképzelhetetlen. De nem egy szavahihető ember (értsd: nem Marinéni, hanem pilóta, katonatiszt, akiknél rendszeresen van beszámíthatósági ellenőrzés + szondázás jobb helyeken) állította, hogy az "űrhajó" egyszer csak hopp - eltűnt. Emellett olyan manővereket végeznek olyan sebességgel, ha abban fizikai lények utaznának, vagy ők préselődnének a plafonra a tehetetlenségi erő hatásaként, vagy a keringésük állna le.

"Szted pilóta vagy pilóta nélkül űreszközt küldenének a Földre hogy megfigyeljenek minket és többi állatfajt?"

Passz. A fentiek miatt elképzelhető és logikusabb az utóbbi.

"Ez nagyon érdekelne."

Nem csak téged. :)

2016. ápr. 9. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
mert vannak.. ha egy folyóba fogsz eggy halat ot már nem lessz több?
2016. ápr. 9. 13:38
 13/20 death42 ***** válasza:

Idézgetésel nem látod a kérdés összességét összefüggést, mert csak részleteket emelsz ki és arra próbálsz válaszolni. Amit összeszedtél információkat mindet a neten olvastad és gyúrtad össze. Nemtom milyen következtetésből szűrhető le dematerializációs technológia, vagy hogy másik univerzumból származnak.

A legalapvető és kézenfekvő logika, hogy pilóta nélküli drónt küldenek, mert ez a leglogikusabb lépés megfigyelés mindenféle szempontból. A valószínű észleléseket nézve elég régóta vagyunk turista látványosság. A válaszodból ítélve és az észleléseket figyelembevével az emberrel szemben nálunk magasabban állnak a ranglétrán. Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy "miért"? Szted mi haszonunk van belőle, hogy rendszeresen megfigyelés alatt tartanak minket? Az ember szted miért lesz természetfotós? Az űrlényekre ez hogy vonatkozik? Hobbiból csinálják vagy komoly kutatás áll emögött?

Már rég kellett volna földönkívüliekre utaló nyomokat talánunk . Gondolok most drón maradványokra vagy idegen technológiára függetlenül attól, hogy mennyire hosszú az élettartalmuk. Meghogy, ha vannak bizonyítékok ezek a bizonyítékok mindig az illetékesek kezébe került egyszerűen nevetséges. Ez kivédhetetlen mindhárom fél számára. Még az észleléseket sem tudják megjósolni.

Aki az előzményeket olvassa, abban joggal merül fel a kérdés, hogy csak fantáziálsz.

2016. ápr. 9. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Előző: miért csak fantáziál a 78%-os? Szerintem normális, logikus választ adott.

Valóban elég jellemző, hogy ember nélküli felderítő eszközöket küldenek, ha csak kutatni-megfigyelni akarnak.

Viszont nem szabad abba a hibába beleesni, hogy egy kalap alá vesszük őket.

Egyes földönkívüli fajok azért járnak ide, mert olyan dolgokat tudnak rólunk, amiket mi magunkról nem.

Hogy egy példát említsek, mi nem tudjuk, nem ismerjük a saját eredetünket, ők viszont, egyes fajaik jó eséllyel igen, tehát a miénket is.

Ebből kiindulva azt sem lehet kizárni, hogy egyes fajok, illetve csoportok a mi rokonaink, és valamikor nagyon régen ők is itt éltek vagy a Földön, vagy pedig a Naprendszer valamelyik bolygóján a mi őseinkkel együtt, és néha visszalátogatnak. Vagy egy másik példa: lehetséges, hogy egyes fajoknak közük volt a földi élet kialakulásához, és az emberiség megjelenéséhez.

Nem szabad tehát őket egy kalap alá venni. Akik rabolgatnak, és néha erőszakosan viselkednek, azok nyilván nem ugyanazok, mint akik békésen megfigyelnek, vagy valamilyen formában kapcsolatba lépnek az emberekkel.

Ami a bizonyítékokat illeti, ez különösen nehéz kérdés. Ha hozzánk képest nagyon fejlett technikájuk van, ami nyilvánvalóan így van, akkor kicsi az esélye annak, hogy maradványokat, tárgyakat hagynak maguk után. A kivételes esetekben pedig valóban eltüntetik ezeket az illetékesek.

Nézzünk meg pár ilyen esetet: szinte mindig azzal ér véget a történet a nyilvánosság számára, hogy jönnek a hatóságok, a katonák, és elvisznek, begyűjtenek mindent. Aztán meg jön a nagy titkolózás meg félretájékoztatás. És miért teszik mindezt? Nyilvánvalóan azért, mert súlyos érdekek fűzik a vezetőket ehhez az egész témához. De ez innentől kezdve már más irányba vezet.

2016. ápr. 9. 16:11
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Az összes kormány titkolja, de nagyon sokan kapcsolatban állnak földönkívüli civilizációkkal.
2016. ápr. 9. 16:35
 16/20 death42 ***** válasza:

"Előző: miért csak fantáziál a 78%-os? Szerintem normális, logikus választ adott."

Talán neki nem lehet fantáziálni? Logikus választ adott. De ez csak neked és neki + bizonyára még vannak hasonló gondolkodású emberek is, de én nem közéjük tartozom, számomra ez nem ilyen kézenfekvő. Mintha egy sci-fi-ben csöppentem volna. Egyáltalán van még értelme válaszolnom?

Olyan, mintha egy sátánista a római katolikus egyház bejárata előtt áldozna kecskét. Teljesen más világban élünk. Félek, hogy a végén még lerombolom a katolikus egyházat. :D

2016. ápr. 9. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Nézd, a legtöbben fantáziálunk, mert nem vagyunk az infók birtokában. Innen-onnan lehet összecsipegetni információmorzsákat, majd azokat egymással összevetni, következtetéseket levonni.

Saját élménye keveseknek van, ráadásul az is a legtöbbször zavaros, nehezen értelmezhető még saját maga számára is.

Nem fogunk válaszokat kapni, és gyanítom, az emberiség még jó ideig a homályban tapogatózik majd ebben a kérdésben (is).

2016. ápr. 9. 18:26
 18/20 death42 ***** válasza:

#17 Megesik, hogy a hit és a fantáziálás nem éppen jó párosítás.

"gyanítom, az emberiség még jó ideig a homályban tapogatózik majd ebben a kérdésben (is)."

Nemtom lehet, hogy így van. Ettől függetlenül vagyunk egy páran, akik tisztán látnak. Saját véleménye mindenkinek van.

Ott már nagy baj van, ha már maga azaz ember, akinek megvan a maga véleménye számára sem világos, hogy mi is az.

2016. ápr. 10. 15:27
 19/20 Tomcatters ***** válasza:

Miért hisznek sokan az UFO k ba mint földönkívüli értelmes létforma...

Én is hiszem,hogy nem egyedül vagyünk a végtelen világegyetembe.. Elég nagy bátorság lenne kijelenteni, azt,hogy az évmilliárdok alatt folyton fénysebességgel táguló világegyetemben csak mi vagyunk "értelmes" faj .. Én úgy gondolom,hogy számos értelmes faj létezi,k csak nem tudunk egymásról a távolság miatt.. Lehet olyan több ami nálunk kicsit fejletlenebb... lehet olyan aki velünk egyszinten van,lehet olyan is sok akik nálunk sokkal fejlettebb... mert sokkal régebbi létforma ... lehetnek olyanok akik tudnak egymásról biztosan ... lehetnek olyanok akik tudnak rólunk,de mi "nemtudunk róluk talán " .... stb

Egyébként en is szkeptikus vagyok ,de ennek semmi köze ahoz.... Ez tudomány :)

2016. ápr. 16. 02:30
 20/20 anonim válasza:
A Hold idosebb mint a Fold... Mi is csak igy kialakultunk.. Ha belegondolsz a Fold olyan mint az ember... tobbsege a viz, ugyanugy mint nekunk.. van a magja, az a szive; stb... nehogymar ne legyenek rajtunk kivul mas fajok...
2016. ápr. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!