A Hold nevű idegen űrhajó már a földi élet keletkezése előtt itt volt? Netalántán egy kísérleti telep vagyunk?
Rengeteg dolognak kellett ahhoz egyszerre meglennie, hogy a Földön megjelenjen az élet. Ha a Föld forgástengelye nem lenne így elhajolva, s ha a Hold nem fékezné a forgását, nem lenne élet. A többi tényező kevés.
Nos, ez tény. Teljesen mindegy, ki miben hisz.
Ebből számomra az következik, hogy ha a Hold nem természetes, akkor előbb érkezett ide, mint ahogy a legelső egysejtűek megjelentek.
Mit gondolsz (!) erről?
A témát már lerendezték Kérdező, de persze te kifejtheted a fantasztikus elméletedet, hozom a pattogatott kukoricát, írd csak.
Mars utazás: azért azt ne felejtsük el, hogy az emberiségnek hosszútávú célja más bolygók meghódítása és a Mars pont egy olyan bolygó ami valamennyire hasonlít is a Földre és közel is van. Ezért logikus első lépés azon próbálkozni, az első Mars kolonisták igazi kísérleti egerek lesznek, mert onnan nincs visszaút, vagy megélnek - amihez minden lehetséges segítséget megkapnak majd - vagy meghalnak. Engem inkább az lepett meg hogy milyen sokan jelentkeztek erre, voltam egy magyar jelentkező előadásán mondta hogy még Szibériában mohákat gyűjtő kutató is jelentkezett, pedig a Marson még moha sincs! :) És persze ha megélnek kérdés hogy az első ott született emberek egyáltalán életképesek lesznek-e, már csak a gravitációs különbség is nagyon durván befolyásolhatja az embrió egészséges fejlődését.
#21 -es azért jelentkeztek sokan, mert temérdek pénzt ajánlottak azoknak akik jelentkeznek(tudomásom szerint kb. 100 millió forintnak megfelelő pénzt fél évenként)!
Amúgy én is akartam jelentkezni, de lekéstem róla(ha még nem múlt el a jelentkezési idő, akkor várom a linket, ahol tudok jelentkezni)!
"Nem elégszer írták még le, hogy baromságot kérdeztél?
Hányszor válaszolják azt még meg?"
Akkor nem kell semmit sem írni.
A kérdést szkeptikusként igyekeztem rovatkonform módon megfogalmazni. Semmiféle trollkodási szándék, ninc bennem, nem akarok provokálni, más hasonlókat.
A rovatban nagyon sok olyan kérdés van, amelyben a Hold űrhajó volta tényként szerepel, s el igyekeznek zavarni azokat, akik szerint ez hülyeség.
A kérdésemmel azt szeretném megtudni, hogy azok, akik szentül hiszik, hogy a Hold mesterséges, akkor mit gondolnak arról, hogy nélküle nem lehetne földi élet.
A Marsutazásnak semmi köze ehhez.
" ma 15:04"
A Hold nem űrhajó, szóval itt bukott is a kérdésed.
Vagy talán alá is tudod támasztani valamivel az állításod?
Rubicon87 nevű felhasználó, alá tudod támasztani, hogy miért nem érted azt, miért nem érted amit beírtam előtted?
NEM ÉN állítom, hanem itt kezelik sokan tényként. A kérdés nekik szól, de ők csöndben vannak.
A kérdésed bevezetőjében írod:
"Ebből számomra az következik, hogy ha a Hold nem természetes,"
Szóval itt véletlen sem az űrhajós agymenésre célzol, ugye?
Nagyon fárasztó vagy! Esetleg troll. Lépj már túl ezen.
De űrhajós agymenésre gondolok, csak nem a sajátomra.
Ha fárasztó, ha nem, nem csak értelmetlen a kérdésed, hanem értelmetlenül is tetted fel. Vagy csak össze-vissza beszélsz.
A kérdésed:
"A Hold nevű idegen űrhajó már a földi élet keletkezése előtt itt volt? Netalántán egy kísérleti telep vagyunk?"
Kijelentetted, hogy űrhajó, a kérdésed az volt, hogy a földi élet keletkezése előtt került-e ide.
Kijelentetted, hogy
"Rengeteg dolognak kellett ahhoz egyszerre meglennie, hogy a Földön megjelenjen az élet. Ha a Föld forgástengelye nem lenne így elhajolva, s ha a Hold nem fékezné a forgását, nem lenne élet. A többi tényező kevés.
Nos, ez tény. Teljesen mindegy, ki miben hisz."
Kifejtettük, hogy a tényeid hülyeségek.
"Ebből számomra az következik, hogy ha a Hold nem természetes, akkor előbb érkezett ide, mint ahogy a legelső egysejtűek megjelentek."
Ezt nem tudom milyen logikának hazudott izével következtetted ki, ha az elején kijelentetted, hogy ŰRHAJÓ, aztán kijelentetted, hogy HOLD NÉLKÜL NEM ALAKULHATOTT KI AZ ÉLET, ebből hogy jön az ki, hogy HA űrhajó, akkor a földi élet kialakulása előtt került ide.
Ezek után pedig közlöd, hogy te nem ezt kérdezted, hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy azt kérdezted, amit írtál.
És lépjünk már túl ezen az apróságon, és találjuk ki, hogy mit akartál írni! Mert nem te kérdezed ezt, nem te gondolod ezeket, nem te írtad össze-vissza, és nem te következtetsz arra amit írtál. :D
Inkább megfogalmaznád normálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!