1/19 anonim válasza:
A "Doctor Who" című sorozat alapján még nagyon sokára! Megtörtént események alapján készült, ha ennyire érdekelnek az ilyen dolgok ajánlom figyelmedbe! :)
2/19 A kérdező kommentje:
Láttam a Doctor Who-t, és az az egyik kedvenc sorozatom a Daxter mellett.
2015. dec. 31. 16:07
4/19 A kérdező kommentje:
Az nagyon sokára lesz.
2015. dec. 31. 18:07
6/19 anonim válasza:
Én már 2012 óta várom, hogy leinváziózzon minket a reptoid-krxkraxi-lumbulábi flotta; becsapódjon a Nibiru; nyeljen el a nullsík stb. De semmi! Meg egy vacak dimenzionális felemelkedés se történt :(
Mikor fogunk végre tömegesen mindmeghalni?!
7/19 A kérdező kommentje:
A Daxter-t amúgyis nézném.
#6 A remény hal meg utoljára.
2016. jan. 1. 12:35
8/19 anonim válasza:
6ost miért pontoztátok le? :D én is várom hogy történjen már valami eget rengető... ne tudjátok meg hogy vártam a 2012-t... persze nem a világvégét akarom csak hogy történjem már valami ami kizökkent MINDENKIT ebből a zombis robotolós üzemmódból..
9/19 anonim válasza:
már nem azért, de meghalni világvége nélkül is lehet. ha annyira várjátok a világvégét, akasszátok fel magatokat, mert miből gondoljátok, hogy ha eljön a világvége, akkor pont ti élitek túl??
10/19 id. Géber Péter válasza:
De sok barom van itt, aki a világvégére vár! Nem tudjátok, hogy abba ti is beledöglötök? Vagy annyira meg akartok halni? Arra van a kötél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!