Mivel magyarázható a piramisok váratlan aktivizálódása? Viking világvége az ufókkal van összefüggés? (videok)
Sok tudós egyetért abban, hogy ezek az építmények ősi információs adóvevőként szolgálnak.
na itt öntöttem ki az utolsó felest
"Sok tudós egyetért abban, hogy ezek az építmények ősi információs adóvevőként szolgálnak.
Ez így van !
# 3/3 Nem találtam semmi ferdítést sem
Az asztrofizikusról több nemzet cikkében írnak pl [link]
Tudni kell használni a keresőt :P Ezek csak néhány találtat eredményei
"És a tudósok(érdekes, hogy az ezósok szempontjából egyik esetben igazolják őket, a másikban pedig hazudnak, és elferdítik a valóságot - eléggé kettős mérce, nem?)
Nem ! Sok tudós különböző eredményeket talál saját munkájában, mivel teljesen más jellegű kutatásokat csinálnak így más részeredmény születik. Ez természetes.
Kérdező, hülyeségeket linkeltél be. Ha megtanulnád TE használni a Google-t, és a Google Fordítót, akkor tudhatnád, hogy az általad linkelt cikkek egytől-egyig ezósok/szélsőjobboldalik, akik imádják a konteókat. A másik, hogy az összes link a piramisos dologgal foglalkozik. Innen is látszik ,hogy az egész csak egy magyarra lefordított baromság. Mint már írtam, tanuld meg használni a guglit, és csak aztán csiripelj a verebeknek.
"# 3/3 Nem találtam semmi ferdítést sem "
Olvasd el a válaszom.
""És a tudósok(érdekes, hogy az ezósok szempontjából egyik esetben igazolják őket, a másikban pedig hazudnak, és elferdítik a valóságot - eléggé kettős mérce, nem?)
Nem ! Sok tudós különböző eredményeket talál saját munkájában, mivel teljesen más jellegű kutatásokat csinálnak így más részeredmény születik. Ez természetes."
Most konkrétan a semmire válaszoltál. Ez olyan, mintha megkérdezném, hogy mi a neved, te meg azt válaszolnád, hogy rántott csirke sült krumplival. Van értelme a válasznak ,csak sajna semmi köze nincs ahhoz, amit én írtam. Ez egy súlyos és nagyon utált érvelési hiba, a szalmabáb. Vagy egyszerűen szövegértés szempontjából inkompetens vagy.
Egybként, mivel én cáfoltam, és te nem a cáfolatomat cáfoltad, hanem a semmire mondtál ellenérveket, ezért továbbra is kitartok az álláspontom mellett, mely szerint nem tudod a keresőt használni, és a cikk kamu.
Váratlan?
A HVG két éve megírta ugyanezt, ugyanezekkel a képekkel:
Két éves sztori, de nyilván a végtelenségig fog még a neten keringeni, mindig az aktuális világvégéhez igazítva.
És a Hvg nevétől sem kell hanyatt esni, mert egy azóta megszűnt oldalra hivatkozik forrásként. Amely oldal egy olyan oldalról vette át, amelyik ismeri a dél-amerikai kép készítőjét, és elég jól leírja, hogy egy kép hiba:
A másik képnél meg kicsit sem furcsa, hogy a fénynyaláb még a napot is elfedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!