Miért maradt el már megint a világvége?
Figyelt kérdés
Én pedig úgy vártam, hogy végre jönnek már azok a fránya reptoidok és lelézerágyúznának minket, erre tessék: gyönyörűen süt a nap, és nem takarja el egy reptoid anyahajó sem... mikor teljesül már be végre? :/ nyugtassatok meg, hogy a mai 8 órán belül még megtörténhet, kifejlesztettem a reptoid ellenszert már évek óta, de eddig még semmi nem történt, így sosem leszek én, Dr. Malcolm Erdbeere a világ hőse.. van még esély rá?2015. szept. 22. 17:43
11/15 anonim válasza:
Beteg voltam, de elintézem jövőre. Idén már nem lehet, mert az újabb időpont kihirdetése sok időbe telik és sok maniba telik.
13/15 Niola Bes Xyrta válasza:
Imádom a világvégét! Ezért évente ismétlem, csak ti nem emlékeztek rá!
14/15 anonim válasza:
Hiba került a rendszerbe ezért a kormány elhalasztotta.
15/15 anonim válasza:
Majd most novemberben, péntek 13-án!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!