Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nektek bejön a mey moy su?

Nektek bejön a mey moy su?

Figyelt kérdés
le van tiltva nekem ezt írja ki
2015. szept. 5. 09:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja oké :) de akkor kik rabolgatták el őt hogy megszadizzák kicsit az űrhajón? A szíriuszi magyarok szerint kizárt hogy ők lettek volna. Esetleg a plejádok vagy a poloskoid nagybirodalom?
2015. szept. 6. 23:00
 12/21 anonim válasza:
68%
Foglalkozik még valaki a pedofil szektavezérrel ?
2015. szept. 9. 00:12
 13/21 A kérdező kommentje:
utolsó, de amúgy érdekel a sztori vagy elkönyvelted pedonak holmi pletykálás után?
2015. szept. 9. 09:32
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
ja, mert egy 50 feletti pasi megkefél egy 10-en éves lányt, az nem pedo, mi? :)
2015. szept. 9. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Úgy tudom 14 volt
2015. szept. 9. 20:49
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Az szerintem nem pedofília, úgy meg főleg nem, hogy ha a lány is akarja.
2015. szept. 9. 20:59
 17/21 A kérdező kommentje:

ezt le kell írjam, mert idegesít, hogy félrebeszélsz

igen, úgy volt, hogy a csaj kezdte, és ő pedig nem ellenkezett..15 körül lehetett a csaj akkor..

de ha itt leragadnak páran akkor nem is számít ez

2015. szept. 10. 01:19
 18/21 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Én nem ragadok le itt, csak leírtam a véleményemet. Bár hozzá kell tenni, hogy nagyon szerencsés lehetett, hogyha egy ilyen korúval összekerült.

Ami őt magát illeti, ha a bizonyos 404 felhasználói nevűről van szó, sokan megemlegetik itt most is. Én még akkor nem írtam ide, amikor itt volt ezen az oldalon is. Általában gúnyolódnak, szórakoznak rajta, amit én persze nem helyeslek, mert senkin nem lenne szabad ezt csinálni, akkor meg főleg nem, ha nem is tudják, hogy ki ez az ember. Olyan érzésem van, hogy bármit is állított és írt, olyanok gúnyolódnak rajta, akik nem hisznek ezekben a dolgokban. Mert akik idétlenkednek, azok bárkivel ezt csinálják, személytől függetlenül.

Én a magam részéről rendkívül kíváncsi vagyok, hogy ki ő, és valójában mennyire jártas a témában, minden elfogultság nélkül.

2015. szept. 10. 16:12
 19/21 Jeffrey Spender válasza:
Érdekel a sztorija, szeretném megtudni az igazat róla, csak a negatív tapasztalataim miatt "könyveltem el" pedofilnak.
2015. szept. 10. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
61%
tök mindegy, hogy ki akarta és ki nem, akkor sem normális, hogy egy vénember ráizgul egy gyerekre, és persze fordítva sem..., a csajnál sem százas minden...
2015. szept. 10. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!