Nektek bejön a mey moy su?
Úgy tűnik végre megszűnt a moyok játszótere. Mivel 404 (a legnagyobb kókler akit ismerünk a GyK történelmében) már fél éve lelépett onnan, így nem sok értelme volt. Csak az ottani hülyék (akik talán max 10-en voltak) szórakoztatták egymást.
Régen még oda jártam szórakozni :D Kedvenc mey moy su-s 404 történetem az, melyben a krixkraxiakkal elindult eltéríteni a Nibirut (Azt persze nem tudták, hogy az már belépett a nullsíkba). Az akciót követően a krixkraxiak adtak neki egy űrhajót, de ő elutasította mert az nem fért el a garázsban :D
Nos, utánajártam a dolognak titkos ügynök ismerőseim segítségével és sajnos a helyzet nagyon súlyos !
A reptoidok nagyon veszélyesnek tartották az oldalt, 404 tevékenysége miatt, aki nagyon sok titkos információt szivárogtatott ki a gyíkemberekről, így az összes 404-es oldalt elérték, hogy tíltsák.
Így 404 saját honlapját is a www.404fanclub.tk/home ugyanúgy tíltás alatt van és ennek a tulajdonosa teljesen más, így láthatjátok, hogy a háttérhatalom szálai mindenhova elérnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!