Alexander mágus garantálta az 1 milliót 7 nap alatt. Szerinted bejön valakinek?
Éjjel a TV2 aEZO TV-be Alexander mágus lottószelvény mágiát csinált és a betelefonálóknak garantálta, hogy 7 napon belül kapnak bárhonnan 1 millió Ft-ot. Szerinted bejön?
Én nem telóztam be, mert nem volt lové a telón sajnos elbeszéltem. Egy csomóan betelefonáltak és mondta a Mágus, aki a titkos tanok titkos társaság tagjának vallja magát, hogy GARANCIÁT ad ! Ha nem jön be bezárják a műsort és jött 3 db telefon is. Mi lesz ? Mit szólsz ehhez a nagyszerű alkalomhoz?
Csak tudnám, ha valaki sok pénzt tud mágiázni, akkor miért nem a Bahamákon él? Miért megy el gagyi TVkbe kínlódni?
Ha tudnám a sok pénz titkát, egyrészt el nem mondanám senkinek, másrészt elhúznék a fenébe.
Kérdező! Szerinted bejön??? Őszintén? 2 féle képpen lehet összemágiázni 1 millát.
1. nagyon keményen megdolgozol érte (ez a fajta mágia nem mindig jön be)
2. elmész és lopsz, csalsz, bizniszelsz
Le vagytok maradva. Már 2 millió!!! Fantasztikus lehetőség!
És egy ostoba pojáca biztatja a bajban lévő lakáshiteleseket arra hogy telefonáljanak. Legszívesebben odamennék a kijárathoz és a nőt is és a faszit is megdugatnám egy orangutánnal. Ez stílusos büntetés lenne érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!