Vannak emberek, akik jártasak a nekromágiában?
Figyelt kérdés
Jó lenne találni legalább 1 olyan személyt, akinek gyakorlati tudása van a nekromágiában és olyan tudása, amit nem az interneten szedetett össze.Van rá esély, hogy van itt ilyen ember?2013. máj. 31. 16:30
1/4 nagylzs válasza:
Nem, viszont tudok olyanokat akik jártasak a téveszmékben.
2/4 anonim válasza:
20éve érdekel a téma, de csak amatőrként
teozófia, spiritizmus, mágia, tudat, lélek, paraképességek...és még írhatnám,
miért érdekel ez a téma?
amúgy nekromanticának nevezik ha pontos akarnék lenni.
nagyjából az mint amit a médium csinál, vagyis spiritizmus, de itt magában a kommunkáció létesítésében van a különbség.
a médiumnál, mediális képesség kell
a nekromaticánál pedig tisztában kell lenned a ceremonális mágia, áldozati mágia és a spiritizmus törvényeivel .
szóval biztos nem egy tizenéves foga ezt neked alaposan megválaszolni ebben a kategóriában, mert nagy részük az aki ide ír.
3/4 anonim válasza:
Én elég jártas vagyok a nekromanciában,de a mágiához nem értő embereknek nem szoktunk segíteni(szóval ha segítséget kérsz akkor ne engem keress fel).
4/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem vagyok jártas a mágiában?Mert feltettem 1 kérdést?Mert mertem kérdezni?Mert tanulni akarok és hajt a tudás vagy és fejlődés vágy?Te aztán piszok jó emberismerő lehetsz...De ne aggódj, nagyon sok hülye van rajtad kívül, akik hozzád hasonlóan túl hamar ítélnek.
2013. jún. 3. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!