Alexander mágus garantálta az 1 milliót 7 nap alatt. Szerinted bejön valakinek?
Éjjel a TV2 aEZO TV-be Alexander mágus lottószelvény mágiát csinált és a betelefonálóknak garantálta, hogy 7 napon belül kapnak bárhonnan 1 millió Ft-ot. Szerinted bejön?
Én nem telóztam be, mert nem volt lové a telón sajnos elbeszéltem. Egy csomóan betelefonáltak és mondta a Mágus, aki a titkos tanok titkos társaság tagjának vallja magát, hogy GARANCIÁT ad ! Ha nem jön be bezárják a műsort és jött 3 db telefon is. Mi lesz ? Mit szólsz ehhez a nagyszerű alkalomhoz?
Én is garantálom a 6 milliót 1 hét alatt, persze ahhoz az kell hogy elég sokan hívják az emelt díjas számomat, most csak akciósan 990 forint / perc. 10-15 perc várakoztatás, aztán 2 perc beszélgetés, majd elkérni az adataidat ami ugye megint 10-15 perc. Ha elég sok idióta hív akkor akár többet is be tudok vonzani magamnak a 6 millánál.
Garanciát én is adok, ha nem lesz meg a pénzem megkeresem a telefonálót és garantáltan leverem rajta.
Kell a pénz az invázió megkezdéséhez.
III. Erfijul Kruustal reptilián Krootuug (a felszínen a Krootuug főparancsnoki rang)
Egész biztos megnyeri majd valaki.
Az Ezo TV portása lesz a boldog, ismeretlen betelefonáló...egy kisfröccsé'
Gyerekek! Képzeljétek! Ma már nem is 1 millió, és nem is 2 millió forint nyeremény.
Hanem VÉGTELEN PÉNZENERGIA!!!!! Azt hittétek ezt már nem lehet fokozni! De lehet! Usgyi.
"Alexander mestermágus a következő életében valószínűleg galandféreg, földigiliszta, esetleg valami nyálkás kétéltű lesz."
Vagy hiszékeny kisnyugdíjas.
Gusztustalan átverés. Az aluliskolázott, anyagi gondokkal küzdő, hiszékeny nézők lenyúlása. Belógatják a mézesmadzagot, hogy minél többen telefonáljanak. Az a 3 telefonáló, aki adásba került, az beépített ember volt. Nekik bátran "mágiázik" 1 milliót 7 napon belül.
Az igazi hívóknak pedig "egészen véletlenül" megszakad a vonal (a hívás díja természetesen számlázva), vagy várakoztatják őket, amíg inkább kisablakos jóst nem választanak. Azok meg még szóval tartják őket mondvacsinált indokokkal (megtisztítás, átoklevétel stb.)
Gátlástalan szélhámosok. Remélem, börtönben rohadnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!