Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A komolytalan, bolond vagy...

A komolytalan, bolond vagy kókler "UFOlógusok" miért érdekesek a nagyközönség számára, míg a rendes tudósokból és katonákból lett UFOlógusok meg érdektelenek?

Figyelt kérdés
Ha témaindítóként J. Allen Hynek, Jacques F. Vallée, Don Crosbie Donderi, Knoll Gyula, Kositzky Attila stb... nevét vetik fel, nemigen érkezik reagálás a témára, vagy ha igen, akkor 2 hozzászólásnál több nem érkezik, azok közül egyik biztosan elszórakozza a témát, ellenben 404 / Szenthelyi Árpád / Alaje / David Icke / Molnár F. Árpád / Pataki Attila neveit említve a dolgot oldalakon keresztül tárgyalják.
2015. aug. 30. 16:43
1 2 3 4 5 6
 31/51 Duenna ***** válasza:
20%

Điablo!

Én már egyszer leírtalak, hogy buta vagy, de úgy látszik, lepereg rólad, mint a vastagbőrről! :D

2015. aug. 30. 23:07
 32/51 A kérdező kommentje:

"De egyébként akit felsoroltál azok sem jobbak a többi party bohócnál."

Mert mi az, ami Josef Allen Hynek, Knoll Gyula és más rendes tudósok és katonák munkásságában hibádzik ?

2015. aug. 30. 23:11
 33/51 anonim ***** válasza:
31%

Duenna nekem most nincs időm megnézni ilyeneket, de régen már láttam egy csomót, és az összes megvan rendezve, nem tök 1értelmű? És amúgy nem tudom tényleg hogy vegyelek komolyan, mikor még régebben egy törölt kérdésnél a következő választ adtad: "a földönkívüliek és az emberek DNS-e 15%-ban megegyezik" meg még a nullsíkos baromságot is bevetted, amit 2012-ben kamuztak a neten. Nézd csak: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__7124.. a 18-as a te válaszod: "

Abból induljunk ki, hogy a NASA sose mond igazat. Ha valami mégis igaz, az csak azért lehet, mert kiszivárgott." ebbe csak az a kár, hogy még csak ki sem szivárgott, mivel a netes sok idióta találta ki ezt az egészet, és te áldozatul elhitted (főleg h észre sem vetted h a 2012-es dátumok csak átlettek írva 2015-re, ráadásul ROSSZUL)... amúgy meg ha nem bízol a NASAban és ink. a hülye összeesküvés elméletek oldalán állsz, az nem az én bajom.....

2015. aug. 30. 23:13
 34/51 A kérdező kommentje:
Duenna, pironkodva vallom be, a spiritualitás nem az erősségem, én eddig csak azzal foglalkoztam, hogy járnak-e ide más civilizációk képviselői ill. felállítottam valami teóriát magamban a világmindenség keletkezéséről.
2015. aug. 30. 23:17
 35/51 Duenna ***** válasza:
23%

33-as SaturnBoy!

"nekem most nincs időm megnézni ilyeneket"

Haha! Na ezek vagytok ti! Követelitek a bizonyítékokat, és amikor konkrét bizonyítékot teszek elétek, akkor: "ja, nekem most nincs időm megnézni ilyeneket" Az ember körmöl nektek órákon át, aztán benyomjátok az unalmast! Ostoba népség vagytok, a szátok meg túl nagy! Na húzzál a tökömbe a diabló barátoddal együtt!

2015. aug. 30. 23:19
 36/51 anonim ***** válasza:
32%
Saturn Boy, mert te aztán "tudod" az igazságot! Úgy írsz és osztod az észt itt, mintha a zsebedben lenne a bölcsek köve! Amit írsz, az nem több, mint a te vakhited, és ha nem tetszik, amiket ide írnak, akkor ne látogasd ezt a rovatot, de ez vonatkozik minden hozzád hasonlóra, akik sajnos tömegestől vannak itt!
2015. aug. 30. 23:19
 37/51 Duenna ***** válasza:
88%

34-es kérdező!

"felállítottam valami teóriát magamban a világmindenség keletkezéséről" - Ez szép dolog, de a világmindenség keletkezését már leírták. És nem teóriát állítottak fel róla, hanem a valóságot írták le.

2015. aug. 30. 23:21
 38/51 anonim ***** válasza:
31%
Lemerném fogadni, hogy ha a "tudomány" kategóriában lennének az "UFO észlelések" akkor ti sem okoskodnátok ennyit.... na mind1, szarok a fejetekre, maradjatok az ezósok oldalán engem nem érdekel, és mint mondtam, régebben láttam már ilyen UFOs interjúkat, és csomó reptoidos dokumentumfilmet megnéztem már, nincs szükségem pár elmebetegre, akik beképzelik magukba az egészet és álomvilágba élnek! Viszlát.
2015. aug. 30. 23:24
 39/51 anonim ***** válasza:
31%
És nem pont rátok gondoltam személy szerint, hanem az összesre akik így tesznek.....
2015. aug. 30. 23:25
 40/51 anonim ***** válasza:
21%

"Én már egyszer leírtalak, hogy buta vagy, de úgy látszik, lepereg rólad, mint a vastagbőrről! :D"

Írd le mégegyszer, hátha most megsértődöm. A remény hal meg utoljára! Linkelj még be valamit. Ez a tudatlanok módszere "tessék ezt nézzétek meg: [link] csalódni amúgy se fogunk benned. :D

#32 Az lemaradt a válaszoból, hogy "akit felsoroltál azok sem lehetnek jobbak". De valahogy az utolsó előtti mondat lemaradt, így értelmezheted félre, amit írtam. Én nem ismerem Josef Allen Hynek Knoll Gyula munkásságát (hazudnék, ha mást mondanék). Viszont amúgy se hiszek az összeesküvés elméletekben, amit ezek az ufológusok gyártanak. És az igazságokban sem, amiket blogok és könyvek követnek, aztán pedig jönnek a TV műsorok stb. :D

2015. aug. 30. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!