Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A komolytalan, bolond vagy...

A komolytalan, bolond vagy kókler "UFOlógusok" miért érdekesek a nagyközönség számára, míg a rendes tudósokból és katonákból lett UFOlógusok meg érdektelenek?

Figyelt kérdés
Ha témaindítóként J. Allen Hynek, Jacques F. Vallée, Don Crosbie Donderi, Knoll Gyula, Kositzky Attila stb... nevét vetik fel, nemigen érkezik reagálás a témára, vagy ha igen, akkor 2 hozzászólásnál több nem érkezik, azok közül egyik biztosan elszórakozza a témát, ellenben 404 / Szenthelyi Árpád / Alaje / David Icke / Molnár F. Árpád / Pataki Attila neveit említve a dolgot oldalakon keresztül tárgyalják.
2015. aug. 30. 16:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
38%
Duenna: azt mondtam h nem fogok veled ezen veszekedni, de Pataky Attila gondolom csak kiakarta figurázni David Icke-t.
2015. aug. 30. 22:46
 22/51 Duenna ***** válasza:
35%

20-as Visszeres Törpicsek!

2012. december 21.-én a maja naptár szerint vége lett egy korszaknak, 2012. december 21.-től egy új korszak kezdődött a Föld és a Naprendszer életében. Amit majd néhány évtized múlva fogunk gyakorlatilag érezni. Ez egy átmenet egyik korszakból a másikba. A Föld Schumann rezgése mérhetően megemelkedett ettől az időszaktól kezdődően. Tehát a maja jóslatokban lehet hinni, de lehet kiröhögni is természetesen ezt csak az teszi, akinek halvány gőze nincs arról, miről szól ez az egész.

2015. aug. 30. 22:48
 23/51 anonim ***** válasza:
41%
Duenna: ha a szegény maják tudták volna, hogy ha csomó ember úgy fogja értelmezni hogy vmi történni fog 2012 dec. 21-én, akkor inkább befejezték volna a naptárt szerintem..... és nem, semmilyen jóslásban nem lehet hinni, mivel a jóslatok 95%-a kamu, a maradék 5% véletlen vagy kikövetkeztethető volt....
2015. aug. 30. 22:51
 24/51 Duenna ***** válasza:
21%

SaturnBoy

Semmit semmiről nem tudsz, csak okoskodsz!

2015. aug. 30. 22:53
 25/51 anonim ***** válasza:
52%
Én nem okoskodok, csak nem vagyok vevő az ezotériás hülyeségekre, bocs.
2015. aug. 30. 22:54
 26/51 Duenna ***** válasza:

21-es SaturnBoy!

"Pataky Attila gondolom csak kiakarta figurázni David Icke-t"

"gondolom" - Ez a szó elég beszédes ahhoz, hogy csak gondolj valami marhaságot, de nem tudsz semmi konkrétat Patakiról! Gondolni valamit az nem ugyanaz, mint tudni valamit! Tehát semmit semmiről nem tudsz, viszont okoskodni mindenki tud!

2015. aug. 30. 22:56
 27/51 anonim ***** válasza:
24%
"Tehát semmit semmiről nem tudsz, viszont okoskodni mindenki tud!" kb mint te.
2015. aug. 30. 22:58
 28/51 Duenna ***** válasza:
30%

SaturnBoy!

A 18-as beírásomban figyelmedbe ajánlottam egy videót! Megnézted? Annak alapján ki tudsz alakítani egy önálló véleményt? És ha még megtennéd, hogy a 19-es hozzászólásomban a Sebestyén Balázs interjút is megnéznéd?

2015. aug. 30. 23:01
 29/51 anonim ***** válasza:
69%

SaturnBoy ne vedd komolyan Duennát, ugyanis ő egy humorista a GYIK-n. :D

Kérdező azért nyilván te is észre vetted, hogy ez a ezotéria nem szól másról, mint nagyot mondásról arcon köpésről és trollkodásról. De egyébként akit felsoroltál azok sem jobbak a többi party bohócnál. 404, Szenthelyi Árpád, Alaje, David Icke, Molnár F. Árpád stb.

2015. aug. 30. 23:01
 30/51 Duenna ***** válasza:
20%

SaturnBoy!

Pataky Attila beszél december 21-ről és az UFO-król

https://www.youtube.com/watch?v=qlArfEjPamk

2015. aug. 30. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!