Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t fotóztam le a nyaralásun...

UFO-t fotóztam le a nyaralásunkon!?

Figyelt kérdés

San Diego-i nyaralásunkkor a kislányom vette észre ezeket a fényeket az égen,azt mondtam neki,hogy biztosan egy műholdat lát.

A kislányom már nyavajgott,hogy nézzem meg én is,erre kimegyek és ezt látom.

Egyből fogtam a telefonomat és lefényképeztem.

Gondolom megkérdezlek titeket,hogy mik ezek a fények?

Szerintem egy UFO,idegen űrhajó,esetleg valamilyen katonai jármű.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 24. 20:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Egy kép alapján nehéz megmondani, hogy ez most műhold, repülő, a nemzetközi űrállomás esetleg, vagy reptoid/lumbulábi űrcirkáló :)
2015. aug. 24. 23:05
 22/39 anonim ***** válasza:
7%
Jah vagy motherbookdriver űrflotta :"D
2015. aug. 24. 23:08
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
Szóval te csináltad a fotót? Hát érdekes. Körülbelül 10-20 oldalon láttam már ezt a fotót. Legközelebb olyan fotóról posztolj, amire nem ad találatot a google képkereső. [link] Nem értem miért jó neked, hogy történeteket találsz ki magadnak. Ettől érzed magad nagynak? Egyébként bármi lehet a képen.
2015. aug. 24. 23:33
 24/39 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy a kérdező csak a tudtunkra akarta adni hogy San Diegoban nyaralt :D
2015. aug. 24. 23:56
 25/39 anonim ***** válasza:

embereeek, tanuljuk már meg használi az UFO rövidítést! JELENTÉSE: azonosítatlan repülő tárgy!!! amikor a katonák észlelnek UFO-t nem feltétlen földönkívülire kell gondolni! lehet valamilyen kém repülőgép oroszországból stb....

elárulom h nem véletlenül kennek minden UFO észlelést a földönkívüliekre!! azért mondják h idegen űrhajót láttak, észleltek mert igaz hogy UFO-t észleltek de nem idegen eredetűt!!! ezek csak leplezik az amcsik titkos repülőgép kísérleteit! nem kell bekajolni a rooswell sztorit se. ott is valószínűleg rosszul sült el egy ilyen titkos repülőgép tesztelés és h a többi ország ezt ne tudja meg (vagyis h mind dolgoznak amcsiék), elhintették az emberek fejében azt a magot h földönkívüliek zuhantak le. ahh annyira egyszerű az egész, miért kell mindig ilyen hülyeségeket gondolni?! :D a kép lehet hamisított is de feltételezzük h nem az! ez esetben pedig rajban repülő, ismeretlen DE amcsik keze által készített repülőalkalmatosságokat láthatunk. ha olyan a mozgásuk ahogy sejtem akkor valószínűleg pilóta nélküliek, azt h miért világítanak, nem tudom. kis mini drónokban is vannak olyanok amik képesek rajban repülni stb, nagyban miért ne tesztelhetnének ilyet?! vagy gondoljatok bele, ha olyan gépeket alkotnak amik hasonlóan repkednek mint a méhek, darazsak stb, azok ellen egy emberi pilóta, sima vadászgéppel nem sokat ér, mivel rájuk nem kevés G hat, nem tudnak olyan manővereket csinálni mint egy pilóta nélküli gép. nem olyan nagy cucc ez, csak egy kis fantázia kell és máris van normális magyarázat.. csóró idegeneket meg hagyjátok már :D

2015. aug. 25. 00:03
 26/39 anonim válasza:
Samsung Galaxy S398 mittomén mini hiper-szuper okostelefon ahhoz képest elég kis szr képet csinál... =kamu
2015. aug. 25. 00:12
 27/39 anonim ***** válasza:

Hoppá, lebukott a Kérdező :D

Szerintem a motherbookdriverek vagy a krixkraxiak elrabolták a Kérdezőt és meggyalázták, de fájdalomdíjul elvitték San Diégóba. Gondolom épp nem volt több világító kavics a hajón, de valamit adniuk kellett.

Legközelebb a májashurkoidok fogják majd elrabolni :D

2015. aug. 25. 00:21
 28/39 anonim ***** válasza:
65%
És mi a helyzet a csillámf**zlámákkal?
2015. aug. 25. 00:22
 29/39 anonim ***** válasza:
szerintem egy ufóneum volt
2015. aug. 25. 04:25
 30/39 anonim ***** válasza:
Ez egy gy.-s kamuláda újjab sikertelen próbálkozása. Ilyen szerencsétleneket, az ég nem hordott a hátán.
2015. aug. 25. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!