UFO-t fotóztam le a nyaralásunkon!?
San Diego-i nyaralásunkkor a kislányom vette észre ezeket a fényeket az égen,azt mondtam neki,hogy biztosan egy műholdat lát.
A kislányom már nyavajgott,hogy nézzem meg én is,erre kimegyek és ezt látom.
Egyből fogtam a telefonomat és lefényképeztem.
Gondolom megkérdezlek titeket,hogy mik ezek a fények?
Szerintem egy UFO,idegen űrhajó,esetleg valamilyen katonai jármű.
A válaszokat előre is köszönöm!
embereeek, tanuljuk már meg használi az UFO rövidítést! JELENTÉSE: azonosítatlan repülő tárgy!!! amikor a katonák észlelnek UFO-t nem feltétlen földönkívülire kell gondolni! lehet valamilyen kém repülőgép oroszországból stb....
elárulom h nem véletlenül kennek minden UFO észlelést a földönkívüliekre!! azért mondják h idegen űrhajót láttak, észleltek mert igaz hogy UFO-t észleltek de nem idegen eredetűt!!! ezek csak leplezik az amcsik titkos repülőgép kísérleteit! nem kell bekajolni a rooswell sztorit se. ott is valószínűleg rosszul sült el egy ilyen titkos repülőgép tesztelés és h a többi ország ezt ne tudja meg (vagyis h mind dolgoznak amcsiék), elhintették az emberek fejében azt a magot h földönkívüliek zuhantak le. ahh annyira egyszerű az egész, miért kell mindig ilyen hülyeségeket gondolni?! :D a kép lehet hamisított is de feltételezzük h nem az! ez esetben pedig rajban repülő, ismeretlen DE amcsik keze által készített repülőalkalmatosságokat láthatunk. ha olyan a mozgásuk ahogy sejtem akkor valószínűleg pilóta nélküliek, azt h miért világítanak, nem tudom. kis mini drónokban is vannak olyanok amik képesek rajban repülni stb, nagyban miért ne tesztelhetnének ilyet?! vagy gondoljatok bele, ha olyan gépeket alkotnak amik hasonlóan repkednek mint a méhek, darazsak stb, azok ellen egy emberi pilóta, sima vadászgéppel nem sokat ér, mivel rájuk nem kevés G hat, nem tudnak olyan manővereket csinálni mint egy pilóta nélküli gép. nem olyan nagy cucc ez, csak egy kis fantázia kell és máris van normális magyarázat.. csóró idegeneket meg hagyjátok már :D
Hoppá, lebukott a Kérdező :D
Szerintem a motherbookdriverek vagy a krixkraxiak elrabolták a Kérdezőt és meggyalázták, de fájdalomdíjul elvitték San Diégóba. Gondolom épp nem volt több világító kavics a hajón, de valamit adniuk kellett.
Legközelebb a májashurkoidok fogják majd elrabolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!