Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek ha szellemet fotóztam?

Mit tegyek ha szellemet fotóztam?

Figyelt kérdés

Kertesházban lakunk.Rengeteg képet csinálok ez a szenvedélyem sokszor le is szóltak emiatt.Meghalt a kutyám és én elkezdtem bőgve nézni a képeit a telómon.Nekem olyan telefonom van hogy megjelöli az arcokat.Egy csomó helyen arcokat jelölt, hol a szőnyeg hozott ki ilyen képet, hol a bokor mintája.Tudni kell hogy a telómnak rettentő jó a felbontása.Mikor az egyik képhez értem a földhányáson vagy min volt egy kicsike keret kváncsi is lettem hogy egy egyszerű homokhalom hogy hozhat ki arcot.Mikor felnagyítottam(nem homályosít semmit mikor nagyítok rettentő éles a képe) egy fehér arcot láttam benne.Tisztán kirajzolódott a szeme, szemöldöke meg a fenti fejformája de az orra végétől már homályosodott de én azt vettem észre hogy a szája ki van nyitva mosolyszerűen és mintha rettentő hegyes tüskés fogam állnának ki belőle.Tükröződés nem lehet mert aznap a nap se sütött és eleve árnyékosabb helyen voltam.Mikor megmutattam a szüleimnek azt mondták én szerkesztettem bele hogy átverjem őket!Esküszöm hogy semmit nem szerkesztettem eleve nincs is képszerkesztő program a telómon! És tuti nem képzelődök mert a szüleim is látják az arcformát.Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk.Amúgy az egyik ismerősöm is fotózott már szellemet az vállug tisztán látszódott hogy egy hosszú hajú női alak de azt nagyon messze fotózta.Rettentően irtózok a szellemektől mert rengeteg démonos filmet láttam már és nem hiszem hogy el tudok majd iatt aludni ma..Szerintetek tényleg szellem? És ha az akkor rossz szándékú lehet? Kérlek segítsetek!

15/l

2013. nov. 17. 16:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Képet kérünk.
2013. nov. 17. 16:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Az köménymagos! Hmm! Amúgy meg ne féljél! Nem hiszem, hogy bántana! Azt már megtette volna! A kérdésedre válaszolva, ne csinálj semmit! Itt sok negatív komment fog jönni, hogy ,,kevesebb pia, ne drogozz, azért nem linkelsz mert kitalálod....stb"! Ne foglalkozz velük! Mondom ne parázz, lehet démon, de akkor már ,,támadott" volna, hisz árnyékban voltál! Szóval nyugi! Én drukkolok! Részvétem a kutyuli miatt! :(
2013. nov. 17. 16:20
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd fel valahova, aztán linket pls.
2013. nov. 17. 16:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
töltsd fel a netre
2013. nov. 17. 16:31
 5/28 Julianne Moore válasza:
szerintem meg eddig azért nem támadott,mert nem tudtad h ott van.most,hogy felfedezted...hát...én nagyon vigyáznék a helyedbe:DDD persze ez csak vicc volt,nincsenek szellemek,se démonok,szal nyugodtan alhatsz!
2013. nov. 17. 16:34
 6/28 A kérdező kommentje:

2.válaszoló köszi a jótanácsot:)

Többiek meg olvassák végig és láthatják hogy nem tudok képet felrakni!!

2013. nov. 17. 16:39
 7/28 anonim ***** válasza:
ne aggodj. én simán hiszek ilyesmikben. a kutyád meg miért bántana?ha jokutya volt főleg. ha gyülölt téged akkor lehet megijednék de amig nem csinál semmit:)
2013. nov. 17. 16:42
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nem tudsz feltölteni telorol . én is arról töltöm fel nyiss új ablakot, ird be képfeltöltés majd ingyen regisztrácio nélkül 1 perc alatt feltöltöd és ide belinkeled. Ha annyira vagi a telod megtudod csinálni. Ha nincs kép akkor nem hiszem el amit ugyebàr nem látok.
2013. nov. 17. 17:02
 9/28 anonim ***** válasza:
95%

Engem meg egy boszorkány békává változtatott.

De már elmúlt.

2013. nov. 17. 17:43
 10/28 anonim ***** válasza:
95%

Itt van a link töltsd

fel, aztán Másold be a linket a kommentben. [link] ha nem töltöd fel, a képet akkor hazudsz és egy OSZT vagy. jelentése: "Oldal szemetelő troll" Üdv, Jigsaw polgármester és képviselő :D

2013. nov. 17. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!