Mit tegyek ha szellemet fotóztam?
Kertesházban lakunk.Rengeteg képet csinálok ez a szenvedélyem sokszor le is szóltak emiatt.Meghalt a kutyám és én elkezdtem bőgve nézni a képeit a telómon.Nekem olyan telefonom van hogy megjelöli az arcokat.Egy csomó helyen arcokat jelölt, hol a szőnyeg hozott ki ilyen képet, hol a bokor mintája.Tudni kell hogy a telómnak rettentő jó a felbontása.Mikor az egyik képhez értem a földhányáson vagy min volt egy kicsike keret kváncsi is lettem hogy egy egyszerű homokhalom hogy hozhat ki arcot.Mikor felnagyítottam(nem homályosít semmit mikor nagyítok rettentő éles a képe) egy fehér arcot láttam benne.Tisztán kirajzolódott a szeme, szemöldöke meg a fenti fejformája de az orra végétől már homályosodott de én azt vettem észre hogy a szája ki van nyitva mosolyszerűen és mintha rettentő hegyes tüskés fogam állnának ki belőle.Tükröződés nem lehet mert aznap a nap se sütött és eleve árnyékosabb helyen voltam.Mikor megmutattam a szüleimnek azt mondták én szerkesztettem bele hogy átverjem őket!Esküszöm hogy semmit nem szerkesztettem eleve nincs is képszerkesztő program a telómon! És tuti nem képzelődök mert a szüleim is látják az arcformát.Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk.Amúgy az egyik ismerősöm is fotózott már szellemet az vállug tisztán látszódott hogy egy hosszú hajú női alak de azt nagyon messze fotózta.Rettentően irtózok a szellemektől mert rengeteg démonos filmet láttam már és nem hiszem hogy el tudok majd iatt aludni ma..Szerintetek tényleg szellem? És ha az akkor rossz szándékú lehet? Kérlek segítsetek!
15/l
2.válaszoló köszi a jótanácsot:)
Többiek meg olvassák végig és láthatják hogy nem tudok képet felrakni!!
Engem meg egy boszorkány békává változtatott.
De már elmúlt.
Itt van a link töltsd
fel, aztán Másold be a linket a kommentben. [link] ha nem töltöd fel, a képet akkor hazudsz és egy OSZT vagy. jelentése: "Oldal szemetelő troll" Üdv, Jigsaw polgármester és képviselő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!