Mit tegyek ha szellemet fotóztam?
Kertesházban lakunk.Rengeteg képet csinálok ez a szenvedélyem sokszor le is szóltak emiatt.Meghalt a kutyám és én elkezdtem bőgve nézni a képeit a telómon.Nekem olyan telefonom van hogy megjelöli az arcokat.Egy csomó helyen arcokat jelölt, hol a szőnyeg hozott ki ilyen képet, hol a bokor mintája.Tudni kell hogy a telómnak rettentő jó a felbontása.Mikor az egyik képhez értem a földhányáson vagy min volt egy kicsike keret kváncsi is lettem hogy egy egyszerű homokhalom hogy hozhat ki arcot.Mikor felnagyítottam(nem homályosít semmit mikor nagyítok rettentő éles a képe) egy fehér arcot láttam benne.Tisztán kirajzolódott a szeme, szemöldöke meg a fenti fejformája de az orra végétől már homályosodott de én azt vettem észre hogy a szája ki van nyitva mosolyszerűen és mintha rettentő hegyes tüskés fogam állnának ki belőle.Tükröződés nem lehet mert aznap a nap se sütött és eleve árnyékosabb helyen voltam.Mikor megmutattam a szüleimnek azt mondták én szerkesztettem bele hogy átverjem őket!Esküszöm hogy semmit nem szerkesztettem eleve nincs is képszerkesztő program a telómon! És tuti nem képzelődök mert a szüleim is látják az arcformát.Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk.Amúgy az egyik ismerősöm is fotózott már szellemet az vállug tisztán látszódott hogy egy hosszú hajú női alak de azt nagyon messze fotózta.Rettentően irtózok a szellemektől mert rengeteg démonos filmet láttam már és nem hiszem hogy el tudok majd iatt aludni ma..Szerintetek tényleg szellem? És ha az akkor rossz szándékú lehet? Kérlek segítsetek!
15/l
Egyrészt menjél át a számtech rovatba és kérj segítséget fotófeltöltéshez.
Másrészt te magad ismered el, hogy a telefonod szoftvere mindenben arcot vél felismerni.
Harmadrészt kétnaponta megjelenik a világon a Szűzanya házfalon, pirítóson, madárürülékben (nem vicc, tényleg volt olyan). Nem is szólva Elvisről, Leninről és társairól. Az emberi agy mindenbe képes arcot belelátni.
"Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk."
Én is ezt mondanám ha kamu lenne.....
...mégsem, én jobbat találnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!