Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek ha szellemet fotóztam?

Mit tegyek ha szellemet fotóztam?

Figyelt kérdés

Kertesházban lakunk.Rengeteg képet csinálok ez a szenvedélyem sokszor le is szóltak emiatt.Meghalt a kutyám és én elkezdtem bőgve nézni a képeit a telómon.Nekem olyan telefonom van hogy megjelöli az arcokat.Egy csomó helyen arcokat jelölt, hol a szőnyeg hozott ki ilyen képet, hol a bokor mintája.Tudni kell hogy a telómnak rettentő jó a felbontása.Mikor az egyik képhez értem a földhányáson vagy min volt egy kicsike keret kváncsi is lettem hogy egy egyszerű homokhalom hogy hozhat ki arcot.Mikor felnagyítottam(nem homályosít semmit mikor nagyítok rettentő éles a képe) egy fehér arcot láttam benne.Tisztán kirajzolódott a szeme, szemöldöke meg a fenti fejformája de az orra végétől már homályosodott de én azt vettem észre hogy a szája ki van nyitva mosolyszerűen és mintha rettentő hegyes tüskés fogam állnának ki belőle.Tükröződés nem lehet mert aznap a nap se sütött és eleve árnyékosabb helyen voltam.Mikor megmutattam a szüleimnek azt mondták én szerkesztettem bele hogy átverjem őket!Esküszöm hogy semmit nem szerkesztettem eleve nincs is képszerkesztő program a telómon! És tuti nem képzelődök mert a szüleim is látják az arcformát.Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk.Amúgy az egyik ismerősöm is fotózott már szellemet az vállug tisztán látszódott hogy egy hosszú hajú női alak de azt nagyon messze fotózta.Rettentően irtózok a szellemektől mert rengeteg démonos filmet láttam már és nem hiszem hogy el tudok majd iatt aludni ma..Szerintetek tényleg szellem? És ha az akkor rossz szándékú lehet? Kérlek segítsetek!

15/l

2013. nov. 17. 16:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hisszük, pali45- képet kérünk onnan is.
2013. nov. 17. 18:07
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
soha nem fogtok képet kapni mert a kérdező nem fotózott semmit, csak az unalmas hétvégéit fel szerette volna dobni valamivel.
2013. nov. 17. 18:41
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem romlott uborkák dugtál a nunidba.
2013. nov. 17. 19:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha racionális embernek tartod magad, keress fel egy pszichiátert. Ha nem, akkor Tihanyi Tamást.
2013. nov. 17. 22:21
 15/28 anonim ***** válasza:

Egyrészt menjél át a számtech rovatba és kérj segítséget fotófeltöltéshez.

Másrészt te magad ismered el, hogy a telefonod szoftvere mindenben arcot vél felismerni.

Harmadrészt kétnaponta megjelenik a világon a Szűzanya házfalon, pirítóson, madárürülékben (nem vicc, tényleg volt olyan). Nem is szólva Elvisről, Leninről és társairól. Az emberi agy mindenbe képes arcot belelátni.

[link]

2013. nov. 18. 11:33
 16/28 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
69%

"Képet sajna nem tudok mutatni mert eleve nem tudok képet feltölteni ehhez én nem értek meg csak telóról tudok netezni mert nem jó a gépünk."

Én is ezt mondanám ha kamu lenne.....

...mégsem, én jobbat találnék ki.

2013. nov. 18. 15:20
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem kértem szakértőket magam is meg tudom állapítani hogy szellem-e vagy nem..azt kérdeztem hogy tud-e bántani?!
2013. nov. 18. 18:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem tud bántani! Nyugodj meg! Már megtette volna! Szóval nyugi, aludj békében!
2013. nov. 18. 19:26
 19/28 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
Igen. Meg fog erőszakolni.
2013. nov. 18. 19:41
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem tud bántani ha egyszer nem is szellemet fotóztál. A semmi hogy bántana? (kérlek szépen ha jó lesz a gépetek akkor rakd fel a képfeltöltés.hu-ra és linkeld be nekünk :)) köszi!
2013. nov. 18. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!