UFO-t fotóztam le a nyaralásunkon!?
San Diego-i nyaralásunkkor a kislányom vette észre ezeket a fényeket az égen,azt mondtam neki,hogy biztosan egy műholdat lát.
A kislányom már nyavajgott,hogy nézzem meg én is,erre kimegyek és ezt látom.
Egyből fogtam a telefonomat és lefényképeztem.
Gondolom megkérdezlek titeket,hogy mik ezek a fények?
Szerintem egy UFO,idegen űrhajó,esetleg valamilyen katonai jármű.
A válaszokat előre is köszönöm!
Utasszállító repülőgép?! Láttál már olyat kivilágítva?...
Kérdező, sokat elárul az objektum(ok?) mozgása, meddig tartózkodtak ott, esetleg egy helyben álltak-e, milyen sebességgel, milyen irányváltással mozogtak, eltűntek-e a fények hirtelen, stb. Biztos nem csak készítettél egy snapshotot, aztán visszamentél a szobába teát szürcsölgetni. :)
Utolsó: XD
De amúgy szerintem az történt. apa apa, van kint egy világító akármi az égen! Jajj, na mutasd mi az:) Ja hát ez csak egy ufo, vagy sőt, fogalmam sincs, sci-fi szerű, na hozd ki lányom a teszkós 144p-s telót, lekapom. Oké, meg van. menjünk, majd elmegy ha akar.
Egyszer én is láttam hasonlót. Annak hangja is volt.
Kérdező, írhatnál több infot is. Milyenek voltak ezek a fények? Mozogtak? Volt hangjuk, stb.?
Az utasszállító gép kivilágítva egyáltalán nem így néz ki. A légifolyosó alatt lakom, közel a reptérhez, naponta rengeteg gépet látok esténként, de azok nem így néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!