Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A dinoszauruszok múltbéli...

A dinoszauruszok múltbéli jelenléte egy egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?

Most ezt azoknak mondom akik kicsit szkeptikusok, és a baktériumszerű életben nagy nehezen hisznek a földön kívül!

2015. júl. 21. 00:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Jujj, itt azért óriási zavarok vannak.

Kérdező! A dinoszauruszok "kihalásakor" nem szűnt meg az élet a bolygón. Főleg a nagyobb testű állatok pusztuktak ki valamiért (amit talán egy becsapódás utáni katasztrófa okozott).

Az élet nem újra megjelent, csak a túlélők betöltötték azokat az ökológiai fülkéket, amiket a nagyobb testvérek maguk után hagytak.

De még a "dinoszauruszok kora" előtt is jóval pusztítóbb változások/katasztrófak történtek, amik az élőlények jóval nagyobb százalékát tizedelték meg.

Pl. [link]

[link]

[link]

Ezek mind a permi kihalásról írnak. De persze ezen kívül is volt még több kisebb vagy nagyobb. De elvileg ez volt a legnagyobb.

De még pl. [link]

2015. júl. 21. 13:33
 22/26 anonim ***** válasza:
*pusztultak
2015. júl. 21. 13:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Mennyi hülyeséget hordtatok ide össze, na én léptem.
2015. júl. 21. 16:15
 24/26 anonim ***** válasza:
17., "azt hitte az idióta, hogy mi vagyunk a középpontban" - Fermi egyáltalán nem hitte azt, hogy mi vagyunk a középpontban. Egyáltalán, neked láthatólag segédfogalmad sincs a Fermi-paradoxon mibenlétéről. Handabandázz csak nyugodtan, nincs miről beszélnünk.
2015. júl. 21. 16:22
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha itt esetleg néhány tudós arra gondolt, hogy az egyszerű élet kialakulásához is nagyon nagy véletlen kellene, akkor erre azt tudom mondani, hogy ez tényleg akkora nagy véletlen, hogy elvileg sehol sem kellene kialakulnia nemhogy életnek, de semminek az égvilágon! Mégis kialakult minden, és ha ez így van nálunk a Földön, akkor rengeteg helyen kialakult ugyanígy nemcsak egyszerű, hanem intelligens élet is. És itt most nemcsak az irdatlan távolságokról van szó, hanem a csavar ott van a dologban, hogy nem véletlenül alakult ki, mert ha a véletlenre hagyatkozunk, akkor még most is csak a nagy semmi, üresség vagy sötétség lenne az egész világ.
2015. júl. 21. 19:08
 26/26 anonim ***** válasza:
38%

Sün Integré : "Kérdező, valószínűleg 50x több időt töltöttem már azzal, hogy ilyen kérdéseken töprengtem, és kb. százszoros mennyiségben olvastam a témában komoly irodalmat, mint te."

Ez olyan mintha a 6x bukott, hetedszerre elsős diák mondaná a jövőre másodikba menő volt osztálytársának .LOL

2015. júl. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!