A dinoszauruszok múltbéli jelenléte egy egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, mit gondoltok?
Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?
Most ezt azoknak mondom akik kicsit szkeptikusok, és a baktériumszerű életben nagy nehezen hisznek a földön kívül!
Jujj, itt azért óriási zavarok vannak.
Kérdező! A dinoszauruszok "kihalásakor" nem szűnt meg az élet a bolygón. Főleg a nagyobb testű állatok pusztuktak ki valamiért (amit talán egy becsapódás utáni katasztrófa okozott).
Az élet nem újra megjelent, csak a túlélők betöltötték azokat az ökológiai fülkéket, amiket a nagyobb testvérek maguk után hagytak.
De még a "dinoszauruszok kora" előtt is jóval pusztítóbb változások/katasztrófak történtek, amik az élőlények jóval nagyobb százalékát tizedelték meg.
Pl. [link]
Ezek mind a permi kihalásról írnak. De persze ezen kívül is volt még több kisebb vagy nagyobb. De elvileg ez volt a legnagyobb.
De még pl. [link]
Sün Integré : "Kérdező, valószínűleg 50x több időt töltöttem már azzal, hogy ilyen kérdéseken töprengtem, és kb. százszoros mennyiségben olvastam a témában komoly irodalmat, mint te."
Ez olyan mintha a 6x bukott, hetedszerre elsős diák mondaná a jövőre másodikba menő volt osztálytársának .LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!