Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A dinoszauruszok múltbéli...

A dinoszauruszok múltbéli jelenléte egy egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?

Most ezt azoknak mondom akik kicsit szkeptikusok, és a baktériumszerű életben nagy nehezen hisznek a földön kívül!

2015. júl. 21. 00:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerinted mekkora annak az esélye, hogy ilyen tökéletesen alakuljon ki az élet összes feltétele az egész világegyetemben csupán egyetlen helyen? Szerencse? Elég egy kicsit matekozni és meglátod, hogy ekkora szerencse nem létezik. Ha ez a felállás, amit mi életnek hívunk és ilyen formában itt létezik, akkor hasonló létezik máshol is. Hogy nem találták bizonyítékát? Persze, hogy nem, hiszen alig jutottunk el valahova a saját naprendszerünkön belül is.
2015. júl. 21. 01:36
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy te egész életedben egy farmon éltél, sosem mozdultál ki. A szüleid azt mondják neked, hogy ezen a farmon kívül nem léteznek emberek, csak a családod létezik és egyedül vagytok. Ha te nem mész ki a farmról sosem és csak a hatalmas kőfalak mögött maradsz, amik hírét sem adják a külvilágnak, akkor joggal fogod azt hinni, hogy csak egyedül vagytok az egész földön, ami kívülről szemlélve orbitális baromság.
2015. júl. 21. 01:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy tájékozatlan vagy a témában. Senki nem az életfeltételek kialakulásának esélyéről beszél, ilyen bolygó minden valószínűség szerint milliárdszámra alakult ki máshol is a világegyetemben. A kérdés azon fordul meg, mekkora az élet kialakulásának esélye, ha az életfeltételek megvannak.
2015. júl. 21. 01:47
 14/26 A kérdező kommentje:

Sün Integré, megnéztem Richard Dawkinsot, vagyis csak beleolvastam, de nem értem mit mondasz, akárhány cikket nézek, azt írja, hogy vajon milyen lehet az intelligens élet, meg ez az

jó de, nem értem, ha a dinoszauruszig egyszer eljutott az élet, kipusztult, majd megint kifejlődött akkor mi tudja azt mondatni veled, hogy ez nem bizonyíték?

vagy miért eleve úgy állsz hozzá, hogy máshol nem lehet, miért pont ebből indulsz ki, én ezt nem értem

2015. júl. 21. 01:54
 15/26 anonim ***** válasza:
16%
Igen, valóban van egy ilyen felvetés. A földtani irídium-vizsgálatok és a dinoszauruszok csontmaradványai alapján valóban volt egy olyan felvetés, hogy talán sokkal intelligensebbek is lehettek, mint ahogy azt mi gondoltuk. Találtak olyan "tetemet", mely olyan anyagokat tartalmazott, amely nem következtethető vissza közvetlen az aszteroida becsapódásához, hanem valami teljesen más égés okozta maradék. Lehet, hogy sokkal fejlettebbek voltak, mint mi, fegyvereket használtak, amelyekkel támadták egymást, de annyira elfajultak a dolgok, hogy a Föld sem bírta tovább, ezért "lerázta" magáról ezt a terhet mindenféle természeti jelenségekkel. A sikeresebbeknek sikerült elmenekülniük, a többieknek nem. Majd, később visszajöttek, hogy megnézzék, hogy regenerálódott e a Föld már, mikor az emlősök már nem voltak az ő elnyomásuk alatt, tovább tudtak fejlődni. Ők ezt hagyták is, fejlődhettek velünk együtt, és talán ma is köztünk vannak ezek a "gyíkemberek". Szerintem hallottál már róluk.
2015. júl. 21. 01:56
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

"ha a dinoszauruszig egyszer eljutott az élet, kipusztult, majd megint kifejlődött..."

Mivan???!!!

2015. júl. 21. 02:46
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

Fuuu ez a Sün Integré:D

Személyeskedésen kívül tudsz mást is?

Meg az óvodás "én biztos hogy többet olvastam, mint te" feltételezéseken?

Dobálózol itt nevekkel, de szerintem azt se tudod, hogy kik ezek az emberek...

Fermi paradoxona egy hatalmas baromság, azt hitte az idióta, hogy mi vagyunk a középpontban.

Papíron milyen sok az esélye, de akkor hol vannak?

Nyilván egy olyan faj, ami képes átutazni az univerzumot, kicsit magasabb szellemi szinten van.

Ahogy egy értelmes ember nem túr szét egy hangyabolyt, úgy nem kezdték el ők se.

Meg mi az, hogy nincsenek idegen műholdak???

Hát nekünk milyen műholdjaink vannak?

Hát a legtávolabbi is itt vagy 30 km-re és akkor ez pofázik bizonyítékról?

Mikor fényévek millióiról van szó?

Nem is értem mit foglalkoznak vele.

100 évvel még repülni is épp hogy tudtunk, ez meg azt hiszi, hogy a STAR WARS-ban van.

2015. júl. 21. 05:24
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Én voltaképpen nem értem, hogy a dinoszauruszok léte miért bizonyítja a földönkívüliek létezését. Egyet kell értsek Sün Integrével, mert az életfeltételeit nem nagyságrendben kell mérni. Egyébként az is kérdéses, hogy ha bárhol is kialakulhatot az élet nem biztos, hogy intelligens is, vagy technológiailag fejlett. Példát lehet venni az emberszabásúakról, mert bizony az evolúciós fejlődés nem azt jelenti, hogy az élőlények az idő során okosabbak lesznek. Viszont mindezek ellenére én bízom benne, hogy van intelligens élet a Földön kívül. ;)
2015. júl. 21. 07:51
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

"Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?"

Persze.

És ha itt kifejlődtek a kínaiak, akkor más bolygókon is lazán.

2015. júl. 21. 08:39
 20/26 anonim ***** válasza:
11%

15*

Igen voltak túlélők kik egy másik dimenzióba menekültek, de nem nevezném őket gyíkembernek mivel melegvérűek és testüket némi toll fedi, és nem lövöldöztek egymásra.

A gyíkemberek/Reptoidok,Reptiliánok/ más bolygón fejlődtek ki nem a Földön.

2015. júl. 21. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!