A dinoszauruszok múltbéli jelenléte egy egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, mit gondoltok?
Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?
Most ezt azoknak mondom akik kicsit szkeptikusok, és a baktériumszerű életben nagy nehezen hisznek a földön kívül!
Sün Integré, megnéztem Richard Dawkinsot, vagyis csak beleolvastam, de nem értem mit mondasz, akárhány cikket nézek, azt írja, hogy vajon milyen lehet az intelligens élet, meg ez az
jó de, nem értem, ha a dinoszauruszig egyszer eljutott az élet, kipusztult, majd megint kifejlődött akkor mi tudja azt mondatni veled, hogy ez nem bizonyíték?
vagy miért eleve úgy állsz hozzá, hogy máshol nem lehet, miért pont ebből indulsz ki, én ezt nem értem
"ha a dinoszauruszig egyszer eljutott az élet, kipusztult, majd megint kifejlődött..."
Mivan???!!!
Fuuu ez a Sün Integré:D
Személyeskedésen kívül tudsz mást is?
Meg az óvodás "én biztos hogy többet olvastam, mint te" feltételezéseken?
Dobálózol itt nevekkel, de szerintem azt se tudod, hogy kik ezek az emberek...
Fermi paradoxona egy hatalmas baromság, azt hitte az idióta, hogy mi vagyunk a középpontban.
Papíron milyen sok az esélye, de akkor hol vannak?
Nyilván egy olyan faj, ami képes átutazni az univerzumot, kicsit magasabb szellemi szinten van.
Ahogy egy értelmes ember nem túr szét egy hangyabolyt, úgy nem kezdték el ők se.
Meg mi az, hogy nincsenek idegen műholdak???
Hát nekünk milyen műholdjaink vannak?
Hát a legtávolabbi is itt vagy 30 km-re és akkor ez pofázik bizonyítékról?
Mikor fényévek millióiról van szó?
Nem is értem mit foglalkoznak vele.
100 évvel még repülni is épp hogy tudtunk, ez meg azt hiszi, hogy a STAR WARS-ban van.
"Ha itt kifejlődött, akkor máshol simán, nemde?"
Persze.
És ha itt kifejlődtek a kínaiak, akkor más bolygókon is lazán.
15*
Igen voltak túlélők kik egy másik dimenzióba menekültek, de nem nevezném őket gyíkembernek mivel melegvérűek és testüket némi toll fedi, és nem lövöldöztek egymásra.
A gyíkemberek/Reptoidok,Reptiliánok/ más bolygón fejlődtek ki nem a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!