Mik ezek az űrből jövő trombitaszerű hangok?
Múltkor láttam, hogy valahol írták, hogy az utóbbi években többször és a világ összes területéről jöttek észlelések furcsa hangokról az űrből..... (videót nem tudok küldeni, mert nem találtam) de én még nem hallottam ilyet....
Nos ezeket olvastam, hogy:
Csak a rádióhullámok által kibocsátott légköri hangok a NASA szerint
Van, akik szerint kamu, és csak rá van vágva a felvételre ez a bizonyos hang, és elhalkították, hogy úgy tűnjön, hogy az égből jön
Van, aki szerint a mennyországból trombitáznak az angyalok, hogy közeleg a világvége
Valaki szerint űrlény csatakiáltás....
Melyik a legvalószínűbb? Szerintem csak átverés....
Trombitaszerű hangok? Biztosan egy földönkívüli zenekar gyakorol és annak a hangját hallhatjuk :D
Amúgy többféle rejtélyes hang létezik. Egyik a régi típusú reptoid szállítóhajók zaja. A földi reptoidok sajnos nem kapnak kellő támogatást a birodalomtól, így nem képesek kijavítani az ezen zörejeket okozó problémákat. Persze ettől függetlenül tökéletesen lehet velük közlekedni a Föld és a Hold, valamint a Mars között.
A másik típusú, dallamosabb hangok pedig az atmoszférikus bálnáktól származnak. Sajnos mára nagyon megritkultak, mert a repülőgépek által kibocsátott anyagok (No meg a chemtrail!) elpusztítják legfőbb táplálékukat, a hidrokrillt.
"Valaki szerint űrlény csatakiáltás..."
Ne, bucka lakók figyelem, felfedték kilétünket, mondtam, hogy az új álcázott csatacirkáló nem elég jó, irány vissza a Tatuinra.
"Van aki szerint a mennyországból trombitáznak..."
Bocs, Hikitikinek szorulása volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!