Azt te csak hiszed, hogy mind hamis felvétel, ez ugyanolyan vakhit, mintha azt mondaná valaki, hogy mind valódi. Egyik véglet sem igaz! Van sok tiszta felvétel is, de persze akik nem hisznek ebben az egészben, azok ezt sem hiszik el, mert nekik semmi sem jó, mert ők már eldöntötték előre, hogy nem hisznek semmilyen képben vagy videóban, még ha ők ezt tagadják is. De ez fordítva is igaz, vannak olyan emberek is, akik meg vakon elhisznek sok mindent. Tehát ez fejben dől el!
Még egyszer hangsúlyozom, mert látom, hogy nem értetted meg: én nem az egésznek az elhívésére utaltam, hanem arra, hogy ha nem lehet tudni, hogy mi látható rajtuk, akkor ugyan hogy a fenébe mondhat bárki bármilyen határozott véleményt?!
Ez tipikusan olyan téma, ami ott dől el, hogy ki miben hisz, azaz fejben. Ami a "kis zöld emberkéket" illeti, ez nem tudom, hogy honnan származik, de valahol a világban talán élnek zöld színű lények is, ezt nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!