1/20 anonim válasza:
Nincs mit mondanom, ez egy n-ufo, mert általában azokról szokott hasonló homályos paca készülni.
3/20 anonim válasza:
Inkáb 2csillag alakzatra hasonlit.
4/20 anonim válasza:
Nem nyilvánítok véleményt a Blikk nevű tudományos szakfolyóiratról.
5/20 anonim válasza:
Előző, látom, megint beleestél a csapdába!
6/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert szerintem nem "blikk tudományos szakfolyóirat" töltötte fel a videót youtubera.
2015. jún. 29. 07:15
7/20 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a buszon vagy.
És a bussz mozog nem a fák.
9/20 anonim válasza:
"Érdekes, mert szerintem nem "blikk tudományos szakfolyóirat" töltötte fel a videót youtubera."
Ebben igazad van, nem a blikk hanem egy mister engima nevű felhasználó töltötte fel, akinek az összs feltöltése hasonló jellegű, közte repülő piramissal, ami akkor körübelül mint a Gellért-hegy illetve chemtraillel ami MEGÖL !!!!!4 Tényleg nagyon hiteles forrás, nem értem, hogy lehet ebben kételkedni.
10/20 anonim válasza:
Úgy "bírom" az ilyet. Bármikor, ha UFO-ról van szó, akkor SOHA, SEMMI konkrét dolog, csak misztériumba csomagolva. Nagy kamu felvételek, nem látszik a fizikai való.
Hüvelykújj lefelé…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!