Milyen elven működik egy UFO? Milyen fizikai törvényszerűségek segítségével lebeg és tűnik el?
Milyen fizikai erőt, vagy elvet alkalmaz, ami által a videókon rögzített irányváltoztatásokat, és manővereket tudja megcsinálni?
Téridő hajlítás?
Antigravitáció
Nullponti energia?
vagy vákuum energia?
Elektromágneses energia hullámok?
vagy van valami másféle technika ?
"vaskalapos rovatromboló!"
Ilyet még nem mondtak rám, köszönöm ezen jót nevettem! XD Kár hogy nincs aláírás ezen a fórumon, ezt bele tenném.
De emellett a színvonal mellett nem kell rombolni, a nevem is azért ez, mert reménytelennek érzem hogy ez valaha is változni fog. De azért mindent megteszek hogy emeljem a színvonalat! :) Igaz mostanában már kevésbé, az ezo fórumból áradó hülyeség kezdi elveszteni a varázsát. Természetesen a "varázsát" szót csak metaforikusan értem!
Vicces, hogy érdemben még egy választ se írtatok, amivel cáfolni tudnátok az itt elhangzottakat, de azért még mindig jár pofátok. Köztetek sokak szókincse abból áll, hogy trollnak nevezitek a másikat, vagy szkeptikusnak. :D
Con Troll vigyázz az 52-es tűzoltóval, mert mostmár listát vezet rólad. Egyébként neki ez a munkája, emiatt kár haragudni rá! Visszatérve a munkára, 53-nak üzennem, hogy legalább én dolgozok. De ebből kifolyólag te sem lehetsz különb nálam, ha állandó megfelelés alatt tartasz 24 órán keresztül. Zoltánt ismerve pedig tudom, hogy most a sárga földig átkoz minket, és folyamatosan nyomkodja a piros kezet a kérdezővel és a tűzoltó barátjával együtt, sőt Zoltán most blogot, cikket, szocikot olvas, hogy valahogyan igazolni tudja magát. A következőket fogja tenni:
1. Nem válaszol a kérésére, mert nem tud válaszolni.
2. Válaszol, de nem arra, amit várnánk tőle.
3. Egy kis szerencsével talált már egy cikket, melyet ide fog másolni nekünk.
4. Nekem fog beugatni valamit.
5. Nem vesz rólunk/rólam tudomást, helyette beszélgető viszonyt folytat egy másik felhasználóval, akinek kiönti a szívét.
6. Mi vagyunk a trollok
7. Zoltán jelenti a válaszainakat.
8. Feljön ide és kijelenti, hogy nem foglalkozik velünk.
9. Ő eddig nem is látta miket írtunk ide, mert ugyebár van neki jobb dolga is ennél.
10. Privátban beszélget a kérdezővel rólunk.
Gondolom mindjárt jön a tűzoltó a kérdezővel, hogy jól letrollozzon minket!
Én nem aggódom, a legrosszabb ami történhet hogy lepontoznak vagy moderálnak, esetleg azzal gyanúsítanak meg hogy troll vagyok. Mindegyik megtörtént már párszor. Amúgy meg amíg jól érzem magam addig itt, addig írogatni fogok ide. :)
Egyébként meg ha más írogathat ide hülyeségeket akkor én is. :D Ha belegondolok az ezo fórum valójában egy interaktív pszeudo-tudományos vicclap.
Ibra, én már nagyon sok ideje foglalkozok az ezotériával, így valamennyire már ismerem az észjárásukat, aligha hiszem, hogy a jelenlevők közt tudnának olyat mondani, amire ne gondoltam volna. 10-et írtam le, de még száz és száz alternatívát tudnék felsorolni, mert gondolom, akit érdekel az ezotéria az tud már valamennyire következtetni a reakciókra.
Engem is tiltotak régen egy bizonyos ezotéria csoportból, de egy idő után megértettem őket, és bár nem ugyanazt a nyelvet beszéljük, mégis tudunk normálisan beszélni egymással, viszont vannak bizonyos emberek, akikkel képtelenség két normális szót váltani. Ide tartozik Zoltánkvantumfizikus, a kérdező és a tűzoltó, de leszögezném, hogy a tűzoltó barátom! valamivel különb náluk, mert ő csak elveit védi, a kérdező pedig kvantumfizikus seggét nyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!