Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen elven működik egy UFO?...

Milyen elven működik egy UFO? Milyen fizikai törvényszerűségek segítségével lebeg és tűnik el?

Figyelt kérdés

Milyen fizikai erőt, vagy elvet alkalmaz, ami által a videókon rögzített irányváltoztatásokat, és manővereket tudja megcsinálni?

Téridő hajlítás?

Antigravitáció

Nullponti energia?

vagy vákuum energia?

Elektromágneses energia hullámok?

vagy van valami másféle technika ?

2015. jún. 10. 18:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

39es, 61%os, válaszíró!

joker félékkel nem kell foglalkozni, nyilván annyira unalmas az életük, hogy ez jelenti nekik a legnagyobb örömöt az életben.

had örüljön, szokták mondani, el van a gyerek, ha játszik:)

2015. jún. 13. 22:25
 42/58 anonim ***** válasza:
32%

Zoltán vagyok utoljára :)

Valójában nem lett volna mit hozzáfűznöm, ha a "szkeptikusok/trollok" szokásosan ebben a kategóriában ismét nem nyugdécselik szét a beszélgetést, az arrogáns gáncsodkodásaikkal. :P

Joker te is tudod, hogy ez a stílusod a semmirevaló érvtelen szöveged, az ostobaságok halmozásával, semmi másra sem jó, mint ellehetetetleníteni az érdemi vitát a valóság megismeréséről ! :-P

Te aztán végképp semmilyen szakmabeli érvecskét sem írtál semmiről, csupán belekötöttél az ősrobbanás elméletet cáfolandó kijelentésembe, de ezt semmivel sem voltál képes alátámasztani. Nos én most ezt megteszem :-D

Habár felmerült az ősrobbanás és noha nem volt alaptéma, de azért mert úgy érzem, nehezen tudtok megbarátkozni azzal, hogy esetleg mégsem volt, némi bátorítást kívánnék adni, azzal, hogy elmondom, hogy nem változtat semmit rossz irányba az életünkön és a jövőnkön sem :-)

Az ősrobbanás valójában a közvélekedéssel ellentétben igen gyenge lábakon áll ! Gyakorlatilag a vöröseltolódáson kívül, az égvilágon semmi sem támasztaná alá, azonban sajnos még az sem támasztja alá :XD.

Ugyanis a vöröseltolódás nem feltétlen a tágulás következménye, tudnillik a fényöregedés és fénysurlódás következményei is lehetnek. "A fényöregedésnek sok értelmezése van. Van olyan is mely szerint a fény az univerzumon keresztűlhaladt galaxisokon, csillagokon és interstelláris anyag gravitációs mezejében gravitációs vöröseltolódást szenvedve mutatja azt a vöröseltolódás értéket amit mi távolodásnak hiszünk.

"

az egész ősrobbanás elméletének az összes bizonyítákának szánt érvét, ebben a kérdésben megcáfóltam, eléggé behatóan, http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5369.. igazából még azelőtt, hogy egyébként a rájöttek, miszerint Egy kvantum egyenlet szerint a világmindenségnek nem volt kezdete !! Bizony :xD

[link] Ezt elég jól kifejte magyar nyelven talán itt lehet a közember számára érthető nyelvezeten olvasni [link] Szkeptikusok kedvéért elmondom, hogy angol tudományos folyóirat is szerepel a vonatkozó lonkben -.- ...úgysem veszik észre

Most ugye jönnek majd az alap linkelgetések, melyben az általános ősrobbanás elméletét magyarázzák stb és ugye aki azt nem érti és nem fogadja el 100%-ig az ostoba lenne, miközben akik ezt írják, azok az egészből semmit sem értenek, lévén, hogy éppen azt volt cáfolandó a legújabb kvantumelmélet és az a modell amit vázoltam. Csak az a baj, hogy érteni kellene a fizikához, hogy ezt valaki megértse ugye Joker és Tsai ? Nem kell válaszolni :-P. Másrészt felfogni azt, hogy a tudomány nem egy lezárt, és megdönthetetlen dogma ! Tudod mi az ? Bocs, erre sem kell válaszolni Joker, mert az írogatásnak nevezett kommentedből kiderül, nem is akarnál, nem is tudnál válaszolni -.-

2015. jún. 13. 22:33
 43/58 A kérdező kommentje:

Zoltan!

Nekem, és azoknak akik ilyen jellegű kutakodást folytatunk ebben a témában nem kell semmit sem bizonyítanod, hiszen tudjuk hogy mindez igaz, mert már olvastunk róla.

Ezek a joker, meg hasonló trollok, csak abban lelik örömüket, hogy itt direkt lehúznak egy kérdést, de érdemben egyik sem tud semmit sem hozzászólni, csak agyatlankodnak.

Még egyszer köszi a választ, biztos sok ember örül, hogy írtál ehhez a kérdéshez, meg régebben a többi kérdéshez is.

2015. jún. 13. 22:41
 44/58 anonim ***** válasza:
62%

Zoltán te most normális vagy? Képes voltál megint elkövetni azt a szarvashibát, hogy kétszer ide ugatsz egy teljesen nem ide tartozó témát, amit valószínűleg az interneten olvastál, hogy okosnak tűnj. Várj nem is, hanem kvantumfizikusnak!

Az előbb is erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy ide nyögöd az ősrobbanást, és mellé az elborult kérdéseidet is ide linkeled. Már csak azon csodálkozom, hogy az önéletrajzodat nem mellékelted, sőt azon se lepődnék meg, ha legközelebb a gabonapelyhen látnálak újra.

Ha annyira akarsz válaszolni nekem, akkor áruld el hogyan kommunikálsz a földönkívüliekkel, miről szoktatok

dumcsizni, milyen közös témáitok vannak, és kíváncsi vagyok hogyan lehet utazni az univerzumok közt. Hát körülbelül ezekre vagyok kíváncsi, de szánalmas módon ide hánytad az ősrobbanást, ha annyira érdekel tegyél fel róla egy kérdést és kitárgyaljuk, addig viszont maradjunk ennél a kérdésnél!

#41 Ne is foglalkozzon velem, mert nem akarok tűzoltókkal beszélgetni, akik tüzet oltani járnak ide, és veled sem, aki hozza a szokásos ezotéria színvonalat. "Zárjuk be a kaput a kíváncsiskodók elől", még én vagyok a troll, mert gondolkodom. Ha mondtatok volna bármi értelmeset, akkor azt mondtam volna, hogy igazatok van, de semmi ilyesmit nem mondtatok. Zoli, neked pedig azért tűnik trollkodásnak, amiket írtam, mert magadból indulsz ki. Mielőtt leszarozod azokat gondolkozz el rajtuk. És utólag, ha válaszolsz, akkor ezekre válaszolj, mert magasról teszek rá, hogy milyen fizikát végeztél, milyen egyetemen szerezted a kamu diplomádat, a szkeptikus az ősellenségeid. Ezektől kímélj meg minket!

"Nekem, és azoknak akik ilyen jellegű kutakodást folytatunk ebben a témában nem kell semmit sem bizonyítanod, hiszen tudjuk hogy mindez igaz, mert már olvastunk róla."

A "tudjuk" erős szó, inkább te tudod, mert én nem tudom!

"Ezek a joker, meg hasonló trollok, csak abban lelik örömüket, hogy itt direkt lehúznak egy kérdést, de érdemben egyik sem tud semmit sem hozzászólni, csak agyatlankodnak."

Ha szerinted ezek az agymenések, akkor szerinted én mit gondolok? Érdemben te nem tudsz hozzászólni a saját kérdésedhez!

2015. jún. 14. 00:02
 45/58 anonim ***** válasza:
31%
Joker, te most tényleg provokálod a normális, komoly szándékkal ideírókat? Milyen tűzoltásról beszélsz te itt? Áruld már el végre őszintén, hogy ha te ennyire becsmérled ezt az egész rovatot, akkor mi a francért vagy itt? Ennyire unod magad? Ha engem nem érdekel valami, akkor rá sem kattintok arra a témára! Te semmi ilyesmiben nem hiszel, de állandóan itt rontod a levegőt ebben a rovatban, mint a légy konyhában. Ha te ennyire okosnak képzeled magad, hogy itt osztod az észt mindenkinek, akkor húzd el a csíkot innen a tudomány rovatba, ott majd megtalálod a begyepesedett agyú beszélgetőpartnereidet, és kedvetekre boldogíthatjátok egymást! De minket kímélj itt meg, mert nem vagyunk rád kíváncsiak!
2015. jún. 14. 00:47
 46/58 anonim ***** válasza:
62%

#45 Én nem provokálok, hanem tényeket közlök, és te provokálsz másokat a folyamatos tűzoltással, szorzás, osztás, méregetéssel.

"Milyen tűzoltásról beszélsz te itt?"

Olyanról, hogy folyton felhozza folyamatosan az összes többi kérdésnél, hogy "miért járnak ide a szkeptikusok, ha nem hisznek nekem?", "miért írnak ide olyanok, akiknek teljesen más véleménye van, mint nekem?". Hát körülbelül ilyenek a tűzoltók, mert ők nem tudnak érdemben hozzászólni egy kérdéshez, ők méréseket végeznek a jelen kategóriában, és nem is tudnak válaszolni a felmerülő kérdésekre. Inkább feljönnek ide oltani és menteni, ami még menthető. Folyamatosan mondják -, és mondják -, és mondják -, és mondják, hogy a szkeptikusok/trollok teszik tönkre ezt a topicot, de igazából ők tetszik tönkre a folyamatos osztás szorzással.

"Áruld már el végre őszintén, hogy ha te ennyire becsmérled ezt az egész rovatot, akkor mi a francért vagy itt?"

Én nem becsmérlem a rovatot, vagy most ezzel akarod magadat igazolni? Azért vagyok itt, hogy válaszoljak, amire tudom a választ, és érdekel is a téma, hiszen most is hozzászóltam. Neked viszont ehhez semmi közöd, nekem ugyanennyi jogom van itt lenni, mint neked! Ha hallgatsz rám a kérdezőhöz hasonlóan behunyod a szemed és azt képzeled, hogy nincs itt senki. Körülbelül ezekre utaltam, amikor azt mondtam, hogy "hozzátok a szokásos ezotéria színvonalat".

"Ha te ennyire okosnak képzeled magad, hogy itt osztod az észt mindenkinek, akkor húzd el a csíkot innen a tudomány rovatba, ott majd megtalálod a begyepesedett agyú beszélgetőpartnereidet, és kedvetekre boldogíthatjátok egymást!"

Most ezzel főnöknek hiszed magad, te vagy a góré? Nem húzok el sehová, és nem hiszem magamat szuperintelligensnek, nem vagyok tökéletes, hiszen én is esendő ember vagyok nem pedig egy robot!

Most biztos azt hiszed, hogy "hű, de mérges vagyok!" Ez viszont nem így van, mert nincs miért felhúznom magam. Egyébként ismerem az észjárásód, ahogy Zoltánét is, ahogy a kérdezőét is, így nem tudtok újat mondani nekem. Számítottam ezekre, de te miért vagy ilyen komoly?

2015. jún. 14. 08:50
 47/58 Ibra1536 ***** válasza:
18%
Zoltán barátom figyelmen kivül hagytad az én kérdéseimet vagy válaszaimat. :D Csak azoknak válaszoltál akiknek tudtál, ezek szerint te 1 kókler vagy, csak dobálod a nagy szavakat, h te idegenekkel beszélgetsz, oszt közbe meg sehol semmi. Próbálod terelni a témát amikor már olyan dologról van szó amihez nem értesz. Ez egyszerű pszihológia. :D Én győztem. :D
2015. jún. 14. 14:09
 48/58 anonim ***** válasza:
54%

KvantumZoli sületlenségeinek "valóságtartalmát" mi sem bizonyítja jobban, hogy "tudományos" érveléseit egy olyan fórumon adja elő ahol egyesek szerint léteznek vérfarkasok. Persze azért leírta védekezésül hogy a tudósok szűk látókörűek és ő is azért tud ennyit mert telepatikusan megsúgták neki a (képzelt) idegen barátai...

Zoli, szerintem nézd meg a Donnie Darko című filmet, neked nagyon fog tetszeni.

2015. jún. 14. 15:02
 49/58 anonim ***** válasza:
58%
Azért azt megemlíteném, hogy az ősrobbanást a Hubble-törvény, a vöröseltolódás és a világ eleje óta változatlan H/He arány támasztja alá.
2015. jún. 14. 15:22
 50/58 A kérdező kommentje:
Azért látom beköszöntek a trollok, gondolom a tudomány kategória, túl magas nektek, mert egyiket sem látom ott sosem! :)
2015. jún. 14. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!