Milyen elven működik egy UFO? Milyen fizikai törvényszerűségek segítségével lebeg és tűnik el?
Milyen fizikai erőt, vagy elvet alkalmaz, ami által a videókon rögzített irányváltoztatásokat, és manővereket tudja megcsinálni?
Téridő hajlítás?
Antigravitáció
Nullponti energia?
vagy vákuum energia?
Elektromágneses energia hullámok?
vagy van valami másféle technika ?
Ahogy már írták is én is hasonlót tudok!
Biztos h valahogy a tértechnológia tudásával utaznak...Párhuzamos univerzumok között vannak ezek a bizonyos rétegek (nemtér-nemidő) és ide szinkronizálják le magukat és tudnak baromi nagy távolságokat is "ugrani" több ezer fényévet is akár!
Nem tudom h mikor lesz már az mikor nem vicc téma lesz ez az egész!!!!???? Én már várom, és a sok szkeptikus materialista nem csinál "viccet" az egészből az ő földhöz ragadt síkagyú gondolkodásukkal!!!
Reméljük hamarosan megtörténik (vagy történik most is) :)
(Nemtudom pl az első két kommentelő pl mit érezhet? )
Üdv
Én jót nevetek az utóbbi kommentelőkön, már ha engem kérdeztek.
Valamiről, amit gyakorlatilag nem ismerünk felállítani egy ilyen elméletet, ami a jelenlegi tudással is kivitelezhetetlen, sőt elméletben sem menne, ahogy gyakorlatban sem. Maximum, csak álmodozni lehet róla. De ezzel még nem is baj, hiszen az álmok így szoktak valóra válni, csakhogy az "azonosítatlan repülő tárgy" semmibe vétele, és azt valamilyen földönkívüli járműnek tulajdonítani eszméletlen nagy szamárság! Ez viszont még nem semmi. Mert egyesek ide keverik a telepatikus kapcsolatot, ami önmagában abszurd, pláne ha földönkívüliekkel való társalgásról van szó, ezt már nem is trollságnak, hanem skizofréniának szokták definiálni.
Jokerkoma!
Ez a trollok ismertető jele, kinevetnek valakit csak azért mert nem egyezik a véleménye az ő állásponttjukkal:)
"Téridő hajlítás?
Antigravitáció
Nullponti energia?
vagy vákuum energia?
Elektromágneses energia hullámok? "
Én ezeket kérdeztem a kérdésemben, ezért is volt a tudomány rovatba kiírva.
Akkor áruld már , ha ez a te fejecskédben még elméletben sem létezik:) , akkor a DARPA technology miért kísérletezik ezekkel már a gyakorlatban, és van egy csomó dolgot publikáltak is nyilvános tudományos szaklapokban??
jahh, tudom, ezt még nem nézted, és ilyen alaposan nem olvastál utána.
pedig ez csak a nyilvánosságra hozott tudományos anyag, akkor mi azzal, amit nem hoztak még nyilvánosságra?
Így trollkodjál máskor, és máshol:)
#37-es nagyszerű a szövegértelmezésed!
Hol van, ahol azt írtam, hogy ezek nem léteznek még elméletben sem? Az előző kommenteben is, csak arról nyomom a showdert, hogy jelenleg tudásunk szerint fingunk sincs hogyan lehet utazni a párhuzamos univerzumok közt, ahogy az sem igazolt, hogy az "ufók" földönkívüli járművek lennének, sőt nincs is okunk ilyesmit feltételezni, így viszont semmivel dobálóztok az ismeretlenre. És teszitek ezt olyan fogalmakkal, melyekről ismételten, csak szegényes feltételezéseink vannak, és ami még viccesebb nem érted miért került ide a kérdésed. Nevetni pedig azért nevetek, mert nevetségesek vagytok itt aztán tényleg megy a butítás rendesen! [link]
#39 Nekem semmi közöd sincs hozzá, ha nem tetszik jelents fel!
Ez a weboldal nem a tiéd. Eddig én adtam az egyedüli valamire való választ, te pedig milyen hasznos választ adtál? Ja, hogy te köhögni jársz ide, értem! Ö... és magasról teszek rá, hogy hogyan pontoztok ez is, csak titeket minősít és a kategória komolyságát. És, ha jobban belegondolsz mostmár van közöm a jelen kategóriához és foglalkoztat is, hiszen hozzászóltam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!