Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Körülbelül egy éve ismerőseim...

Körülbelül egy éve ismerőseim láttak egy tárgyat, ami eltakarta a holdat, létezik, hogy, akkora űrhajó lett volna?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
13 Úgy tűnik igen. Egyébként volt pár büntetésem, amit nem tudtam kifizetni ezért ledolgozom. :D
2015. jún. 4. 14:33
 12/19 A kérdező kommentje:
szánalmas
2015. jún. 4. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
kérdező nálad nincs szánalmasabb ember a földön és ezen a kérdésen maximum, csak nevetni lehet, mert egy troll vagy.
2015. jún. 4. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:

huhh most ezen nagyon megsértődtem, egy senki itt pattog nekem arról,hogy ki vagyok :)

a kérdés valós :)

kérdés az,hogy mi a bajod vele?...ja...hogy nem tudod megválaszolni...

2015. jún. 4. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
10%
Érdekes, akik bezzeg idétlen, hülyéskedő válaszokat írnak, azok meg fel sem tűnnek másoknak, hogy esetleg ők a trollok. Nyilvánvalóan nehéz ez a téma, de ha valaki nem tud valami értelmeset hozzászólni, akkor inkább ne írjon semmit!
2015. jún. 4. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
szánalmas vagy, inkább tanulnál meg egy kérdést megfogalmazni, mielőtt kiírsz egyet. még a válaszokra sem tudsz válaszolni, ahogy #15/62%-os sem tud a kérdésedre válaszolni. ez a kérdés pedig egyértelműen kamu.
2015. jún. 4. 23:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Jol van kalambo bujj vissza ahonnan jottel,a kerdes valos, azt, hogy te minek tartod mar mas tema amit ne itt fejtegess
2015. jún. 5. 09:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Na torlom is magamtol a kerdest ertelmes valaszt ugy fogok kapni ami kielegito is ellenben eleg sok troll jar errefele akik szetoffoljak a kerdeseket, nem is ertem mi ertelme igy a gyakorin ennek a kategorianak. Az oldal modja latta,hogy jelentem a trollt megse torli a trollkodast, mindegy nem vonom ketsegbe,mert utana kitilt, remelem latja ezt,hogy en csak a szolasszabadsagommal elve formaltam velemenyt es nem ot szapultam. :)
2015. jún. 5. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Elég sok troll jár ide, és egymásra licitálnak, ki tud nagyobb ostobaságot kérdezni. Na meg ki tud nagyobat sértődni, ha megírják az igazat.
2015. jún. 13. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!